[ad_1]

Victor Osimhen en het BBC roddellogo

Manchester United vergroten hun interesse in Victor Osimhen nadat ze scouts hebben gestuurd om de 24-jarige Nigeriaanse spits te zien spelen voor Napels vorige week in de Champions League. (ster)externe link

Keltisch baas Ange Postecoglou is de nieuwste manager die in aanmerking komt voor de Chelsea positie, hoewel voormalig Tottenham-manager Mauricio Pochettino de favoriet blijft. (Voogd)externe link

Julian Nagelsmann, die vorige week stopte met de race om Blues-baas te worden, is geïnteresseerd om mee te doen Tottenham. (Bild – in het Duits)externe link

Paris Saint Germain zal Lionel Messi transfervrij laten gaan wanneer zijn contract deze zomer afloopt, omdat de club plannen maakt voor een duurzamere toekomst met minder grote namen en een grotere focus op het ontwikkelen van jong talent. (Spiegel)externe link

Newcastle plan om naar toe te verhuizen Barcelona Raphinha, 26-jarige Braziliaanse spits. (Mundo Deportivo – in het Spaans)externe link

Manchester United En Liverpool zijn geïnteresseerd in het contracteren van de 24-jarige Argentijnse middenvelder Alexis McAllister uit Brighton. (Fabrizio Romano)externe link

AstonVilla overwegen een dubbel bod van £ 55 miljoen voor die van Manchester City De Engelse verdediger Kyle Walker, 32, en de Engelse middenvelder Kalvin Phillips, 27. (De voetbalinsider)externe link

Ollie Watkins heeft een nieuw langlopend contract getekend bij AstonVilla ondanks de smaak van Arsenal, Tottenham Hotspur En Newcastle United interesse tonen in de 27-jarige Engelse spits. (teamgetuigenis)externe link

van Chelsea De 32-jarige Franse middenvelder N’Golo Kante en de 33-jarige Gabon-spits Pierre-Emerick Aubameyang zijn zomerdoelen voor Barcelona. (Spiegel)externe link

Minstens 10 Chelsea De spelers denken na over hun toekomst bij de club nadat hun Champions League-nederlaag tegen Real Madrid vorige week een einde maakte aan alle hoop op zilverwerk en Europees voetbal volgend seizoen. (Standaard)externe link

Brighton zijn dicht bij een akkoord om de 16-jarige Schotse verdediger Ronan Ferns over te nemen Keltisch. (De voetbalinsider)externe link

Barcelona hebben tot 13 spelers gescout terwijl ze op zoek zijn naar een rechtsback deze zomer, inclusief die van Manchester United Diogo Dalot, 24, en Joao Cancelo, 28, momenteel uitgeleend aan Bayern München sinds Man Stad. (Mundo Deportivo – in het Spaans)externe link

Chelsea zijn een deal overeengekomen om de 18-jarige Portugese buitenspeler Diego Moreira gratis te contracteren wanneer zijn Benfica Einde contract deze zomer. (Opname – in het Portugees) externe link

Alles wat je moet weten over de banner van je Premier League-teamBBC Sport Banner voettekst[ad_2]