[ad_1]

De Quebecse bokser Marie-Pier Houle is er zaterdag in Cardiff, Wales, niet in geslaagd om de vacante WBO-middengewichttitel te winnen.

• Ofwel: Kim Clavel: de boxeuse die alles doet om te controleren

• Ofwel: Gevechtsreactie voor Kim Clavel; la faute au Rocket

La Britannique Sandy Ryan werd uitgeroepen tot winnaar van dit gevecht van tien ronden door een unanieme beslissing van de juryleden. De juryleden presenteerden kaarten van 99 tot 91, 98 tot 92 en 97 tot 93.

Als de eerste keer omdraait voor Houle in twee gevechten, als je een fiche van je overwinningen handhaaft, is er een nederlaag in een gevecht nul.

De oorspronkelijke atleet van Derby en de machine die quatrième betrokkenheid op het plein van Québécoise dans les kabels overtreft.

Ryan demonstreerde zijn superioriteit aan het einde van de strijd en deed er alles aan om de Trifluvienne te destabiliseren.

De atleet van 32 jaar oud is de zoon van de premier van de wereldkampioen.

“J’ai tout donné.” Je m’étais bien préparée, j’ai livré la meilleure performance que je pouvais faire ce soir. J’aime les défis. Je bent pas gagné, mais ce n’est pas la dernière fois qu’on va me voir en championship du monde. La next time, je vais gagner”, verklaarde ze après le combat.

La Québécoise waardeerde haar eerste gevechtservaring op het oude continent enorm.

“Je suis entrée sur le ring avec le drapeau d’ici pour remercier la ville. On a été tellement bien acclimatis. Tout s’est bien passé, on a trouvé tout ce don’t on avait besoin. À Cardiff aujourd’hui, il y ga naar een vrouwelijke rugbywedstrijd, een voetbalwedstrijd en de box. “Il y avait toute une ambiance cette semaine”, zei de celle die een eerste gevecht van 10 ronden in de carrière betwistte.[ad_2]