[ad_1]

Nick Hardy en Davis Riley maakten een birdie op vier van hun laatste zes holes – gemarkeerd door Riley’s 33-voet birdie putt vanaf de rand van de par-3 17 – om beide spelers zondag hun eerste PGA Tour-overwinning op de Zurich Classic te bezorgen.

“Het was zenuwslopend, eerlijk gezegd,” zei Riley. “De eerste overwinning is altijd moeilijk.”

Ze begonnen de laatste ronde drie slagen terug en sloten af ​​​​met een 7-under 65 in wisselend spel om te eindigen met een record van 30-under totaal van 258 bij TPC Louisiane, waarmee ze de 259 van de winnaar van 2022 Patrick Cantlay en Xander Schauele overschaduwden.

Hardy en Riley waren twee schoten beter dan Adam Hadwin en Nick Taylor, beiden uit Abbotsford, BC.

“Je wortelt zo hard als je kunt om een ​​goed schot te landen,” voegde Riley eraan toe. “Gelukkig konden we het doen. … Ik was behoorlijk zenuwachtig toen ik het stuk afliep.”

Riley’s vorige record was een verlies in de play-offs tegen Sam Burns in het Valspar Championship van 2022. Hardy’s beste was een gedeelde vijfde plaats in het Sanderson Farms Championship afgelopen herfst.

Maar met een kans om elkaar te helpen voor een eerste overwinning: “We hebben het allebei heel goed aangepakt, vooral op het traject”, zei Hardy.

Elk wint $ 1,24 miljoen en geniet een vrijstelling van twee jaar voor het winnen van het enige teamevenement van de PGA Tour.

Hadwin en Taylor schoten er 63, waarmee ze het parcoursrecord in afwisselende schoten evenaarden dat in de tweede ronde van vrijdag werd neergezet door Cantlay en Schauffele.

KIJK | Hadwin en Taylor voeren het klassement aan voor een recordfinish:

Hadwin en Taylor, de runners-up van Zurich Classic, evenaren ook het toernooirecord voor alternatieve schoten

Adam Hadwin en Nick Taylor uit Abbotsford, BC, evenaarden zondag het lage ronderecord van het toernooi in afwisselende schoten door 63-9 te schieten in hun laatste ronde op TPC Louisiana.

“Ik zou zeggen dat we in goed gezelschap zijn,” zei Hadwin. “Toen we eenmaal voorbij 14, 15 en nog steeds 9 onder par waren, zei ik eigenlijk tegen mijn caddie, ik zei: ‘Ik wil dit record. De laatste drie holes zagen we er eigenlijk goed uit. De putts vielen gewoon niet.

De 10e en laatste birdie van de Canadezen van de ronde op de 13e hole bezorgde hen kort een eenmalige voorsprong, en ze reisden naar de gedeelde eerste club voordat de uiteindelijke kampioenen nog twee birdies scoorden.

“Hack van een ronde, 9-onder, alternatief schot,” zei Hadwin. “Dat zijn de meeste birdies die we de hele week hebben gemaakt, en we hebben het op rotatie gedaan.”

Wyndham Clark en Beau Hossler, die elk van de eerste drie rondes bovenaan het klassement eindigden en de laatste ronde begonnen met een voorsprong van één slag, maakten hun eerste drie bogeys van het toernooi – twee op hun laatste drie holes – en eindigden met een 1-onder 71 om als derde te eindigen, drie slagen terug.

Cantlay en Schuffele hadden acht birdies voordat hun tweede bogey van de dag op 18 hen op een gedeelde vierde plaats achterliet met Matthew NeSmith en Taylor Moore op minder dan 26.

“We hebben het hele toernooi niet onze beste uitrusting gehad”, zei Schauffele.

Verwijzend naar het feit dat hij en Cantley elk de Masters, RBC Heritage en Zürich hebben gespeeld in achtereenvolgende weken, voegde Schaffele eraan toe dat hun belangrijkste doel bij het verlaten van New Orleans zou zijn “waarschijnlijk gewoon proberen zoveel mogelijk te slapen. uren mogelijk in de komende dagen en raak je clubs niet aan.”[ad_2]