[ad_1]

De aankomst van de caravan van Kingstar op de mars van québécois om de donne te veranderen voor lesamateurs van het type apparatuur. Onderhouder, jagers, pêcheurs, amateurs de ski, de plein air et autres aangrijpende vivre leurs avonturen toute l’année.

Deze caravan, vervaardigd in Houston, Michigan, is gemaakt door Marcus Nimela, die in North Dakota woont.

“C’est un chasseur, un pêcheur et un amateur de la grande nature.” Het is in een caravan met temperaturen van -35 °F, de situaties die vaak voorkomen in de hoek van het land, de explicer Marco Boudreault, eigenaar van EBoudreault VR, later dépositaire in Canada. »

Je kunt een autonoom voertuig maken, voor avontuurlijke amateurs.

“Après une visite, j’ai vite compris que son produit pouvait réponder aux attentes de bien des amateurs de chez nous. Ce que j’ai aimé aussi, ce sont les principes de construction, et surtout, qu’ils ne produtient pas plus van 50 units per année, de voorkeur ging uit naar de kwaliteit van de plutôt que la kwantité. We hebben met hen samengewerkt om CSA te verkrijgen, de Canadese norm voor recreatievoertuigen die hier worden verkocht. »

C ne sont pas des paroles en l’air. Als u uw voertuig later ombouwt, kunt u het verschil van buitenaf en van binnen wijzigen.


Het interieur is ingericht met aandacht voor comfort en duurzaamheid, met verschillende indelingen.

Foto geleverd door Karl Tremblay

Het interieur is ingericht met aandacht voor comfort en duurzaamheid, met verschillende indelingen.

” Als je geïnteresseerd bent, ce sont les changes that l’on faire à notre véhicule, explique l’expert, le consommateur peut past le modèle qu’il veut comme il le veut. »

Voorbeelden

Over mogelijke wijzigingen van de praktische activiteiten.

“Het voertuig dat ik u hier voorstel, zou de pêcheurs ou aux jagers heel goed van dienst kunnen zijn, met een grote buitenkast om uw kleding aan het eind van de dag in op te bergen. Toujours à l’extérieur, sous le marchepied, à gauche, vous avez een koffie die gemakkelijk een barbecue met een bonbonnetje en meer kan ontvangen, en u kunt een bonbonnetje met een grote of lage druk inschenken. »

De l’autre côté, toujours dans le marchepied, sous le garde-robe, on trouve un tiroir pouvant contenir one generator. “Le ontwerp pour l’adapter is déjà dans le tiroir, et à côté, je hebt een plaats voor je essentieservoir. Aan elke kant kunt u ook metalen kisten toevoegen die voorbij de vrachtwagenkist reiken tot de hoogte van de steunen van de unit. Als je koffers hebt, kun je je ski’s, je wapens of je cannes à pêche plaatsen. »

Une tournée à l’intérieur du véhicule bewijst hors tout doute de bezorgdheid over het comfort en de soliditeit van installaties. Het belangrijkste kenmerk van dit voertuig is de indeling van het interieur.

“Tous les réservoirs sont externes, eaux grises et eaux noires, ce qui a permis d’avoir trois tiroirs de rangement dans le plancher et trois sous le divan. La toilette est sur le principe d’un tiroir, ce qui permet d’avoir toegang tot een volledige douche roestvrij, ce qui betekent qu’elle ne cassera pas. De meeste voertuigen hebben producten met quatre soorten interieurontwerp. »

Een groot verschil

Het isolement van deze caravan is een waar verschil tussen de buitenwijken op de markt.

“C’est au niveau de la conception qu’il ya une grande différence.” De structuur is van hout, geïsoleerd à l’urethaan giclé, het dak is nl roestvrij. Er zijn zeshonderd watt aan zonnepanelen, drie lithiumbatterijen meegeleverd, satellietantennes, voor de telefoon en voor de gps, en drie mille watt aan de omvormer. Tout y est », poursuit-il.

“Pour les murs extérieurs, le produit utilisateur est du Azdel entiere composite. La toiture en roestvrij a des rabats sur les coites, ce qui garantie qu’il n’y aura pas de fuite. »

Voertuig lourd

Er is een bepaalde vraag naar het lettertype van de uitrusting die op deze caravan staat en meer lourde.

« Il faut absolument une camionnette double roues. Het is niet mogelijk om een ​​caravan te installeren op een camionnette 1500. Er staat een product op dat ongeveer 4000 pond weegt. et confortable, c’est le véhicule à avoir. »

De startprijs van deze caravan is $ 79.000, hetzelfde als andere modellen op de markt die door andere bedrijven worden verkocht.

Il va sans dire que plus on ajoute des équipements, plus le prix va monter en consequentie. Il faut la voir comme un placement.[ad_2]