[ad_1]

De nationale Ligue zorgt ervoor dat de verlenging wordt verlengd met drie spelers tijdens de eerste ronde van de reeksen om eindeloze wedstrijden te winnen.

De formule is bewezen tijdens de reguliere kalender. Elle fait le bonheur des amateurs en offer du jeu enlevant de la part des meilleurs joueurs. De plus, les hockeyers en vermoeide winst: met de feesten plus courtes, les verwondingen en de vermoeidheid die later op een eerlijk oppervlak kan optreden.

Au cours des dernières saisons, het spektakel en een geleden finale van la Coupe Stanley, qui n’a pas toujours été la confrontation la plus intéressante.

Er zijn echter geen vragen over de spervuurtijd. Een verlenging à finir à trois contre trois serait suffisante. Adieu les marathons!

Stel je eens voor dat Connor McDavid een comme l’éclair zou zijn tegen de tegenstanders, maar ongunstig zou zijn voor de spanning?

Terwijl Phillip Danault een uitstekend voorstel deed om de kapitein van de Oilers van Edmonton te verslaan, de kans dat de koningen van Los Angeles zouden aanvallen op McDavid als trois contre trois was echt gehakt.

Het voordeel van de ijsbaan…

Mais bon, la LNH is een ligue très conservatrice. Zelfs de puristen s’endorment souvent avant la fin d’un long match au petit matin.

Tijdens de reguliere competitie worstelen de teams om zo hoog mogelijk in het klassement te eindigen en hopen ze het voordeel van het ijs te hebben om de reeks thuis te beginnen en desnoods een zevende en beslissend duel te betwisten voor hun ogen. partizanen.

De Kraken van Seattle, de Wild van Minnesota, de Jets van Winnipeg, de Kings van Los Angeles, de Lightning van Tampa Bay en de Rangers van New York ontzagen de experts van het belangrijke eerste deel van de confrontatie op het patinoire nadelig. C’est zes series op huit!

Geduchte Rangers

Terwijl de Kraken, een Cendrillon-club die een snelle vlucht heeft genomen naar de lawine van Colorado, hebben de Rangers een voorsprong op de Devils du New Jersey.

Je creoyais que la bande de Jack Hughes donnerait plus de fil à retordre à leurs rivaux. Is er een opmerking over een formatie die bestaat uit de jonge talenten van Alexis Lafrenière, Kaapo Kakko en Filip Chytil, die ervaring hebben met Artemi Panarin, Patrick Kane, Vladimir Tarasenko, Mika Zibanejad, zonder Chris Kreider? Tegenover de wijk Adam Fox en bewaker Igor Shesterkin, die deel uitmaakten van de elite-partij.

Zonder falen, les Blauwhemden potrouint se rendre très lendenen. De organisatie van een organisatie kan twee keer worden bezocht door de vétérans dévoués. Een voorbeeld om te volgen voor de Canadese…

Aan de kant van de reeks tussen Toronto en Tampa Bay stelde de coach van Maple Leafs, Sheldon Keefe, zich donderdag bij tijdens de tweede wedstrijd. Il a arrêté de jumeler ses trios à ceux du Lightning, laissant ses vedettes jouer avec vertrouwen en ritme.

Het is een pluspunt van de stabiliteit van Ryan O’Reilly van de troisième unité. Puis John Tavares heeft een tour du chapeau après avoir recupéré son poste au center bezocht.

De verdedigingslinie van de Leafs en hun bewaker Ilya Samsonov blijven vraagtekens, maar de Lightning moet het doen zonder verdediger Victor Hedman.

Onrust in Boston

Les Bruins is een apparaat dat zonder enig element kan worden gebruikt. Le capitaine Patrice Bergeron heeft de reis naar Florida niet gemaakt. De lendenen waren favoriet bij het debuut van de eliminatoren, de joueurs van Boston konden niet gemakkelijk geconfronteerd worden met de getransformeerde Panthers over de kritieken van Matthew Tkachuk, Keith.

De Bruins lijken gefrustreerd en verschillende van hun supporters hebben woensdag aan het einde van de tweede periode de TD Garden verlaten.

De volgende keer dat de staatsgreep voorbij is, zijn de eilandbewoners van New York. Malgré quelques joueurs blessés, les Hurricanes de la Caroline sont de loin supérieurs.

– Voorstellen ontvangen door Mylène Richard

Les échos de Bergie

Mais quelle mauvaise beslissing!

Als je Marc-André Fleury tegenkomt, is de kans groot dat Québécois een gezant wordt in de mêlée van de tweede wedstrijd tegen aux Stars uit Dallas. Ik begrijp de beslissing van coach Dean Evason niet. Filip Gustavsson maakte 51 reddingen in een overwinning voor de Minnesota Wild in de tweede verlenging. In serie, als er geen tijd is om een ​​gardien te laten rusten en niet met pensioen te gaan, is er geen twijfel mogelijk over een vertelprestatie voor de fouetter van een groep. Evason en dit qu’il avait toujours alterné ses hommes masqués. Mais là, on est en séries, Monsieur le coach! Fleury n’a pas connu une bonne sortie et il a pris le blame. Je hoeft niet te vertrouwen op de reverra de sitôt.

La valeur de Dubois vergroot

Als Pierre-Luc Dubois doorgaat met de jouwe de cette façon, il coûtera de plus en plus cher ! Nommé la première étoile de la première partie face aux Golden Knights de Vegas en vertu d’un goal and d’une aide, l’attaquant Québécois blijft aandacht besteden aan de aandacht van amateurs in Montréal. De formatie van Winnipeg is niet voor iedereen weggelegd. Elle zei dat Dubois zijn carrière nastreefde met de CH en dat hij het niet eens was met compte. D’ailleurs, les Jets, gekwalificeerd à la dernière minute comme les Panthers, poursuivent sur leur lâncee.

Aan de kant van Guy Lafleur

Après Mike Bossy de laatste week van de maand, is de tour van Guy Lafleur. Een fait un aujourd’hui que le Démon blonde nous a quittés. Op doit se rappeler des légendes comme Bossy et Lafleur. Guy was in de jaren zeventig de beste speler ter wereld. Il était en fin de carrière, mais j’ai apprècis l’homme. J’ai beaucoup appris à ses côtes. Je zou een van de vele toeschouwers kunnen zijn van het spektakel van Cirque du Soleil en een hommage aan Trois-Rivières, een uitstekend moyen de le garder dans la mémoire-collectief.[ad_2]