[ad_1]

Een Republikein uit Ohio die de Democratische senator wil afzetten. Sherrod Brown stelde herstelbetalingen voor voor afstammelingen van soldaten van de Witte Unie.

Bernie Moreno, een bondgenoot van voormalig president Donald Trump, kondigde vorige week zijn kandidatuur aan toen hij begon te bespreken hoe “blanke mensen stierven om zwarte mensen te bevrijden” tijdens de burgeroorlog.

“Het is nog nooit eerder gebeurd in de geschiedenis van de mensheid, maar het is hier in Amerika gebeurd. Het wordt niet veel geleerd op scholen, nietwaar”, zegt Moreno: “Ze laten Amerika eruitzien als een racistisch, gebroken land. Noem een ​​land dat dat deed, dat slaven bevrijdde, stierf om dat te doen. Weet je, ze praten over reparaties. Waar zijn de herstelbetalingen voor de mensen in het noorden die stierven om de levens van zwarte mensen te redden? »

Een verklaring van de campagne van dhr. Moreno aan de New York Post zei dat hij politieke correctheid probeerde te beweren.

“Bernie had gelijk toen hij zei dat politieke correctheid ons land doodt, en krokodillentranen van links onthullen de democratische hypocrisie waarnaar hij verwees in de clip”, aldus de verklaring. “Het is echter niet verwonderlijk dat de liberale media zijn punt hebben gemist, aangezien ze al jaren medeplichtig zijn aan de identiteitspolitiek.”

De heer Moreno sluit zich aan bij de senator van de staat Ohio. Matt Dolan, een Republikein, verklaart zijn voornemen om de heer Brown in 2024 omver te werpen.[ad_2]