[ad_1]

Komiek en expert Bill Maher wekte verbazing bij zijn toehoorders toen hij een tekst van hem voorlas Tucker Carlson het was een tentoonstelling in de blockbuster Fox News-Dominion-zaak die deze week werd beslecht.

Er was vreugde in sommige kringen toen Fox News deze week instemde met een schikking die een uitbetaling van $ 787,5 miljoen omvatte in de Dominion Voting Systems-rechtszaak wegens smaad die zou worden berecht, een week nadat vóór het proces grote hoeveelheden schadelijke onthullingen openbaar waren gemaakt.

goede vrijdagavond bewerken door HBO Realtime met Bill MaherMaher gebruikte het grootste deel van zijn monoloog om het nieuws te vieren en de spot te drijven met het netwerk, maar trok een bijzonder sterke reactie van het publiek toen hij de tekst van Carlson las:

BILL MAHER: Maar het grote nieuws is Fox News deze week. Ik weet niet of je dat daar gevolgd hebt. Ze zouden worden beoordeeld met het Dominion-stemsysteem. Dominion zijn de mensen die met hun stem de stemmen tellen. En natuurlijk probeert Fox News zijn onzin te verkopen dat Trump de verkiezingen echt heeft gewonnen. Dus zeiden ze, nou, Fox, Dominion was erbij betrokken. Dus Dominion klaagde Fox News aan. We gingen naar de rechtszaak. Nee, Fox News heeft het voor elkaar gekregen. Ze moeten Dominion 787 miljoen dollar betalen.

PUBLIEK: (WILD CHEER).

BILL MAHER: Op die manier vermeden ze een proces en het hartverscheurende vooruitzicht om te moeten zweren de waarheid te vertellen. Daar ging het eigenlijk om. Oh En natuurlijk hadden ze ze dood omdat ze de Fox News-ankerteksten in de lucht hadden, de Fox News-mensen volgden de Trump-lijn. Achter de schermen wisten ze dat het onzin was en ze hadden zoiets van, weet je. De laatste druppel was vorige week. Tucker Carlson. Enkele van zijn nieuwe teksten zijn uitgekomen. Hij belde de advocaat van Trump, Sidney Powell, die hij in zijn show had, wat hem geloofwaardigheid gaf in de tekst. Hij zegt: “Ze is een verdomde teef, een psychopaat, een leugenaar en een teef!”.

PUBLIEK: OHHHHH!

BILL MAHER: En de woordvoerder van Fox News zei: Nou, ze selecteren deze teksten uit hun verband. Ik verzin niets. Ik wil gewoon weten in welke context fucking bitch een compliment is? Dat is gewoon mijn vraag. Dus Fox News, ze brachten een verklaring uit nadat de schikking was bereikt? Ze zeiden dat de schikking een weerspiegeling is van de voortdurende toewijding van Fox News aan de hoogste journalistieke normen. Maar ik moet zeggen, weet je, welke nieuwsuitzendingen hebben volgens mij nog hogere journalistieke normen? Degenen die niet driekwart van $ 1.000.000.000 hoeven te betalen om een ​​verdomde leugenaar te zijn.

Kijk hierboven via HBO Realtime met Bill Maher.

Heb je een tip die we moeten weten? advies@mediaite.com[ad_2]