[ad_1]

J’ai été long à convaincre mais je partage aujourd’hui l’enthousiasme van Jean-Charles Lajoie pour Pierre-Luc Dubois. Le Canadien doet het goed als het gaat om de grote aanval van Jets de Winnipeg vienne s’installer dans son condo dans la tour du Canadien et dans le vestiaire de l’équipe de son enfance.

Je beschouwt alle Dubois met Jets en je retrouve le gaillard die een eerste keuze heeft gemaakt in de premièreronde voor Les Blue Jackets de Columbus. Il patine bien, il est habile, a un bon sens du hockey et surtout, est capable d’être méchant quand c’est le temps d’en donner plus pour son équipe.

Kennis van plusieurs chez le Canadien à qui cette definition va comme un gant?

ZONDER COMPENSATIE

Mais mettre la main sur Dubois ne sera pas koos eenvoudig. Het is niet makkelijk. Pierre-Luc Dubois wordt aan het einde van volgend seizoen joueur autonome met compensatie. Soms in juni, de temps des tractations avec Les Jets of Winnipeg sera venu.

Dubois zei dat hij niet naar Winnipeg zou gaan. Als je een cassatie hebt, weten Jets dat ze overtuigd zijn van het ondertekenen van een contract van vijf of zes seizoenen, au moins, met de organisatie.

Dus, de Jets maken geen kans om een ​​grote actie van Pierre-Luc Dubois te riskeren voor een poignée de pinottes in juli 2024. Quand il deviendra joueur autonome complètement libre of ses decisions. Avec la liberté totale keuze zoon équipe et sa ville. Aussi bien l’échanger fin juin 2023, la veille du repêchage.

C’est ce à quoi je m’attends.

UN CONTRACT DE LONGUE DURÉE

Het is niet eens een uitrusting die een belangrijke of belangrijke keuze van de premièreronde voor Pierre-Luc Dubois uitdeelt zonder dat hij weet hoe de morele verzekering ervoor zorgt dat de grote Garçon zich inzet voor meerdere seizoenen.

Zijn zaakwaarnemer Pat Brisson is een van de leiders van de agenten van de Ligue Nationale. Ik zei dat ik dat deed en ik kreeg Pierre-Luc Dubois te pakken. Als Brisson, een vriend van Marc Bergevin, de grote inspanningen van Donner Dubois op een hoogvlakte van Kent Hughes en Canadien heeft gedaan. Het is een grote pro en respecteert de meeste geïnteresseerden van de klant.

Als u de verklaring van de proches van de familie Dubois koopt, wil Pierre-Luc oprecht uw leven in Montréal, dit is uw kans. Met een contrat à long terme pour que les investeringen en vaillent la peine.

De handicap van de Canadees, het is niet de enige die een kans heeft op bons joueurs bij Jets de Winnipeg. D’autres formaties sont mieux nanties. Maar als Dubois geen contract wil tekenen in Calgary of Dallas, zal niemand het risico van een transactie nemen. Faut que l’on ait droit au totaalpakket.

LE CH EEN VOORDEEL

Behalve dat de Canadees een voordeel heeft. Kent Hughes speelt in twee selecties van de premièreronde. Of het nu gaat om een ​​première, deuxième of troisième choix de première round, le CH pourra ce choix aux Jets. Met een keuze van een van de jeugdige verdedigingsorganen van de organisatie, kunt u een van de meest alléchante voor Winnipeg gebruiken.

Tant qu’à riscer de tout perdre un an plus tard…

In de universiteit van Jean-Charles, Kent Hughes en Pat Brisson werd er een claque gesmeed. Après een aanpassing au contrat de Suzuki, uw ondertekenaar van mooie contrats van plusieurs dizaines de $ voor sept of huit saisons van Pierre-Luc Dubois en Cole Caufield, een autre client van Brisson, et tu peux reve à faire les series .

Dès la saison prochaine.

Is het antwoord van JC niet functioneel?

Pas graf, op les aime pareil. C’est sympathique des verliezers.[ad_2]