[ad_1]

TAMPA | Een maar weigering die aurait dûtre accordé, een bataille voor de verkrijging van de rondelle die wordt vervangen door een monster en een garre implicant Auston Matthews en Steven Stamkos. Op verzoek van Gary Bettman, presenteerde au Amalie Arena, een doel om te vragen.

• Ofwel: Les Golden Knights triomfantelijk en deuxième verlenging!

• Ofwel: [VIDÉO] Scheifele cherche le trouble… et le trouve!

• Ofwel: Series eliminatoires contre les Leafs: “Le Lightning, een uitrusting die de officieren manipuleert”

En tout cas, de commissaris van de LNH en a eu pour son argent. Tout comme les 19.092 toeschouwers reunis à l’interieur du domicilie du Lightning. Want op een dû avoir resort à la prolongation pour départager le vainqueur de cette troisième confrontation between la formation floridienne et les Maple Leafs de Toronto.

Morgan Rielly bezegelde het resultaat van de wedstrijd met nog 45 seconden te gaan in extra tijd. Als het zover is, decoché depuis la ligne bleue, een dejoué Andrei Vasilevskiy au dessus de l’épaule droite om een ​​​​4 tegen 3 overwinning voor de Leafs te behalen.

“C’est un très bon sentiment. Mais ultimement ce qui compte, c’est la victoire. C’est la première koos à laquelle tu penses”, verklaarde de held van de wedstrijd.

Ryan O’Reilly startte de belangrijke reeks van het spel op het grondgebied van de Bliksem. L’Ontarien concludeerde een prachtige soirée de travail.

Acquis bij de benadering van de datumlimiet van de transacties, O’Reilly heeft een inscrit le but égaliseteur avec 70 seconds à jouer à la troisième période. In de laatste seconden van de troisième période, is het de plek waar de rivalen zijn.

“C’est sa façon de jouer.” Je begrijpt snelheid, en le voyant, qu’il carbure à ce genre de moment. Je kunt een kans krijgen om de wedstrijd te beëindigen. Il n’est pas affected par la pression qui vient avec ça”, een voldongen feit Rielly.

Een beslissing douteuse

Toronto kan de kans krijgen om les te krijgen in deze serie. Nooit, ce match aurait dû s’étirer au-delà des 60 minuten regels. Aangezien dit geval het geval is, is het de beslissing van de arbiters Francis Charron en Jake Brenk die een doelpunt op Brayden Point hebben geweigerd, zodat de mogelijke tegenstanders hun fluitje voor de aanval van Lightning en de rondelle derrière Ilya Samsonov.

Of, de gardien des Leafs n’avait jamais été en contrôle de la rondelle. Deze beslissing is een eu une incidentie belangrijk op het gebied van de concurrentie, maar aurait porté à 4 à 2 le pointage en faveur des locaux.

“Le gardien ne savait pas vraiment où se trouvaite la rondelle.” Elle était là et Point l’a poussé dans le filet. Mais, l’arbitre, qui était dans le coin de la patinoire, een instinctief gefloten. Il n’a jamais vu où elle était”, zei Stamkos après la rencontre.

Verontrustende scène

Deze reeks overleeft een tweede periode n’est pas het volgende moment dat we samenkomen en imvolvi Point dans cette rencontre. L’Albertain staat in het centrum van een scène inquiétante en chutant lourdement contre la rampe à la suite d’une bataille pour l’obtention de la rondelle face à Rielly dans un corner de la patinoire.

Als relevant péniblement, Wijs een donné quelques coups de patin avant de s’affaisser sur la glace, zichtbaar gezegend aux côtes.

Gedurende deze tijd was Nikita Kucherov in de verdediging terwijl Stamkos en Matthews elkaar naderden in een vrij rustig gevecht. Het is de schuld van de premier van Matthews in de LNH.

« Oui, ik heb een donné lourdement contre la bande. Je begrijpt dat je partners frustreert in de situatie, maar je kunt overwegen dat je een eigen persoon bent”, dit is de verdediging van Rielly.

Op creyait la soirée de Point termine, mais il est revenu sur la surface de jeu quelques instants plus tard. Blijkbaar hebben les médecins du Lightning een wondermiddel.

  • The Lightning hebben nog niet kunnen profiteren van de terugkeer van Victor Hedman, afwezig wegens blessure sinds de tweede periode van de eredivisiewedstrijd van deze reeks. Hedman werd 32 minuten en 35 seconden gebruikt.
  • Noel Acciari en Matthews hebben kennis gemaakt met de buteurs van Leafs. Anthony Cirelli, Brandon Hagel en Darren Raddysh hebben het over Lightning.[ad_2]