[ad_1]

Le joueur de tennis québécois Félix Auger-Aliassime is een van de nieuwe ambassadeurs van Dior, die dit weekend het kledingmerk haut de gamme aankondigde.

La neuvième raquette mondiale heeft dit jaar nieuwe partnerschappen getekend met de prestigieuze Franse ontwerper, op il été bevestigd au logboekdimanche.

Auger-Aliassime, 22 jaar oud, droeg vorig jaar een ensemble gemaakt door Kim Jones, creatief directeur van het merk, tijdens een promotieactiviteit als onderdeel van de Masters of Turin.

“Incarnant l’esprit et la signature intemporelle de créations masculines de Dior realisées par Kim Jones, l’athlete est photographié ici dans un costume taillé sur mesure”, verscheen op de Twitter-publicatie van het huis.

De winnaar van vier ATP-titels is niet de enige tennisser die samenwerkt met Dior. La Britannique Emma Raducanu wordt l’une de leurs ambassadrices après avoir les Internationalaux des États-Unis, in 2021.

Dior rekent andere atleten tot zijn ambassadeurs, waaronder de Franse voetballer Kylian Mbappé, die met name het gezicht van de geur is Sauvage.

Renault ook

Bovendien heeft Auger-Aliassime een van de drie nieuwe ambassadeurs van het Franse merk Renault ontwikkeld. Le Québécois arbore l’un de leurs logo’s sur la manche de ses t-shirts lorsqu’il est en tournoi.

“FAA” kan onder andere worden gebruikt om een ​​programma te kiezen dat verkeerd is beoordeeld door de fabrikant om de sportpraktijk van jongeren aan te moedigen. In oktober 2022 heeft het bedrijf drie refaits à neuf en sol français ingehuldigd.[ad_2]