[ad_1]

Artikel inhoud

Weer een jaar aan de buitenkant naar binnen kijken. De Flames ruimen hun kluisjes op en voorzien plichtsgetrouw de promotieafdeling van de gebruikelijke bromides. Een artikel op 16 april suggereerde dat de Flames het talent hadden. Hoe is dat mogelijk als ze moeite hadden om doelpunten te maken? Moeite om doelpunten te stoppen. Kon niet winnen in verlengingen of in de shootouts. Losing streaks waren langer dan winning streaks. Nu kunnen we zien hoe 16 andere teams, of niet, voor Lord Stanley’s mok gaan. In de tussentijd vertellen de overbetaalde hockeyspelers van Calgary ons dat ze hebben wat nodig is. Als dat waar is, waarom speel ik dan op dezelfde golfbaan als zij?

Artikel inhoud

PAUL BAUMBERG

(Een goed team op papier is niet noodzakelijkerwijs een goed team in het echte leven.)

FEDERALE WERKNEMERS HEBZAME, RECHT OP

Gewoon weer een voorbeeld van de Canadese overheid en haar werknemers. Terwijl niet-gouvernementele werknemers hun uitgaven tot het absolute minimum beperken in de nasleep van een erbarmelijke economie, hogere belastingen en de torenhoge kosten van alles, willen overheidsmedewerkers meer. Maakt niet uit dat ze al ver boven het Canadese gemiddelde loon hebben, voordelen waar niet-gouvernementele werknemers alleen maar van kunnen dromen, geweldige pensioenen (in tegenstelling tot het schijntje dat de rest van Canada krijgt), vervroegde uittredingen, enz. Er zijn er nu veel meer dan 10 jaren geleden. De diensten die ze leveren zijn slechter dan ooit en ze willen er meer geld voor. Ik denk dat de hebzucht en werkethiek van hun bazen ook op hen overkomt, plus een mateloos gevoel van recht.

Artikel inhoud

MIKE SOCH

(Ze zwaaien de gemiddelde Canadezen niet naar hun kant, dat is zeker.)

WAT ROND GAAT, KOMT ROND

(Betreft: Canada heeft tienduizenden olie- en gasarbeiders tekort gedaan, zegt de regering.) Uiteindelijk zal de rotzooi vroeg of laat de ventilator raken. En raad eens wat er zojuist van de ventilator stuiterde? Justin Trudeau heeft nu de taak om het ei van zijn gezicht te vegen. Ik ben er altijd van overtuigd geweest dat de onuitsprekelijke, rijke olie- en gasindustrie van Alberta veel groter is dan onze huidige premier is of ooit zal zijn. Zolang er hoop is op olie en gas in deze provincie, zal het nooit uit de strijd zijn (om te slagen).

DONALD K. MUNROE

(De wereld zal de komende decennia olie en gas nodig hebben.)

MEER IS NIET ALTIJD HET ANTWOORD

Als het niet zo schadelijk was voor veel mensen in dit land, zou ik graag zien dat deze “we hebben de macht” ondankbare CRA-stakers proberen te leven van $ 75 per dag vóór belastingen gedurende zes maanden of zo. Er zijn er velen in dit land die precies dat doen. Veel goede mensen kunnen er alleen maar van dromen om $ 45.000 tot $ 60.000 per jaar betaald te krijgen, met alle voordelen van de overheid die daarbij horen. Gewoon zeggen.

JOHN HANCOCK

(Overheidsmedewerkers lijken niet te beseffen hoe goed ze het hebben.)

[ad_2]