[ad_1]

Vijftig procent van de 750 waarschijnlijke kiezers die in slagvelddistricten werden ondervraagd, zeiden dat ze tegen het verhogen van het schuldenplafond zijn zonder te bezuinigen, vergeleken met 37 procent die voorstander is van het verhogen van het schuldenplafond op zichzelf. In een andere vraag die de standpunten van beide partijen uiteenzette, koos 53% de kant van McCarthy en de Republikeinen, terwijl 39% Biden en de Democraten steunde.

De AAN-enquête, die een foutmarge van 3,6% heeft, vond ook specifiek beleid in het wetsvoorstel, zoals het snijden in niet-defensie discretionaire uitgaven, het aanscherpen van werkvereisten, het herzien van de regelgeving inzake energievergunningen en het terugvorderen van ongebruikte middelen in het geval van een pandemie, kreeg de steun van een meerderheid van de kiezers.

Van de 18 Republikeinen die de districten vertegenwoordigen die Biden in 2020 won, vertelden er zeven aan CQ Roll Call of zeiden publiekelijk dat ze voor het wetsvoorstel zouden stemmen, twee zullen het waarschijnlijk steunen en vier waren onbeslist.

Het kantoor van de vertegenwoordiger van Californië, Michelle Steel, zei dat het zijn standpunt pas bekendmaakt tijdens de daadwerkelijke stemming. Vier kantoren – John Duarte uit Californië, Thomas H. Kean Jr. uit New Jersey en Nick LaLota en Marc Molinaro uit New York – hebben geen verzoeken om commentaar geretourneerd.

‘eerste stap’

Naast Garcia en Bacon zijn David Schweikert uit Arizona, de Californiërs Young Kim en David Valadao en de New Yorkers Anthony D’Esposito en Brandon Williams allemaal van plan om voor het wetsvoorstel te stemmen. Ze noemden het feit dat het een openingsbod was van waaruit Republikeinen met Democraten konden onderhandelen.

[ad_2]