[ad_1]

Terwijl de playoff-series hun plein air strijden in de NBA, is Bennedict Mathurin al op vakantie, maar hij praat er nog steeds over vanwege zijn uitstekende eerste seizoen.

De geboorteplaats van Montréal-Nord was een mogelijkheid om beter te worden, in de buurt van professionele debutanten, en de kans was groot dat je de kans kreeg om op circuit Silver te spelen. Of het nu gaat om croûtes met manger avant de pouvoir als vergelijking met Nikola Jokic, LeBron James of Giannis Antetokounmpo, Mathurin heeft bewezen dat hij zijn plaats heeft bij de elite van de competitie.

Dankzij gemiddelden van 16,7 punten, 4,1 rebounds en 1,5 hulpvermeldingen per wedstrijd, zou de 20-jarige atleet het eerste lid van de Pacers kunnen worden sinds Rik Smits, in 1989, op de premiere équipe d’étoiles de rekruten. van de NBA [All-Rookie].

Lees ook: Dehors, l’entraîneur-chef des Raptors!

Zelfs als hij 61 van zijn 78 wedstrijden op de bank begon, vestigde Mathurin organisatorische records voor een speler van het eerste jaar in het hoofdstuk van succesvolle lancers (376) en manden van drie punten (100). Zes 1302 punten lui conferrent le troisième rang de l’histoire des Pacers parmi les rekruten.

Au-delà van deze statistieken, de Québécois-indruk die over zijn co-quipiers heen is, is zo’n apprendre en zo’n onverzadigbare s’amelioreur.

“Je n’ai jamais vu un autre gars passer du temps avec son entraigneur-chef.” [Rick Carlisle] in de video over de reeksen video’s, zei manager Tyrese Haliburton, op de website van Pacers. Of het nu gaat om een ​​leuke of mauvaise soirée, il fait cela après-chaque match.”

“C’est la preuve qu’il a faim et qu’il ne veut pas ralentir.” Tu ne vois pas d’autres joueurs de la NBA faire cela.”

Zegen

Een enkelblessure vertraagde het ritme van Mathurin halverwege het seizoen, wat verklaart waarom hij werd gepasseerd door Paolo Banchero, Jalen Williams en Walker Kessler in de technische keuring voor de titel van rekruut van het jaar. Als je een même bent, krijg je stemmen voor een prestigeuse beloning: celle du meilleur xième joueur de la NBA.

“Je n’ai past tout ce que je voulais faire, mais c’est une très bonne choice, avait lânz Mathurin durant le bilan de fin de saison, il ya deux semaines. Je vais travailler deux fois plus for cet été pour devenir un meilleur joueur.”



[ad_2]