[ad_1]

Artikel inhoud

Ik lees net dat Moms Stop the Harm tegen de overheid is die het initiatief neemt om dakloze drugsverslaafde mensen in een instelling te plaatsen om hulp en herstel te bieden. Hun antwoord is om veilige medicijnen te verstrekken? Ik denk dat door een continue veilige medicijnvoorraad te bieden in plaats van een veilige herstelfaciliteit, hun continue aanvoer van overheidsgeld blijft komen, maar het is helaas niet gericht op herstel, maar op langetermijnklanten. Ik geef de voorkeur aan een herstelfaciliteit voor degenen die dat willen. De rest blijft dakloos.

Artikel inhoud

MORLEY STOPT

(Op de een of andere manier lijkt het niet verantwoord om degenen te negeren die nog niet klaar zijn voor behandeling.)

Verkeerde focus

Het eerste verhaal in de SUN van zondag gaat over de 32 vogels die zijn gedood op een Suncor-residuvijver. Dit voedt het anti-fossiele brandstofverhaal, terwijl de tientallen miljoenen vogels die elk jaar worden gedood door windmolens en zonneparken nooit worden genoemd.

Artikel inhoud

RON QUIGLEY

(We zouden graag willen weten waar u uw nummers vandaan haalt.)

Meer slechte investeringen

De federale overheid heeft 13 miljard dollar toegezegd om de nieuwe batterijfabriek van Volkswagen te subsidiëren. Premier Trudeau zei dat de fabriek binnen vijf jaar een economische impact zou hebben die gelijk is aan de steun van de belastingbetaler. Ja, juist! Dit is dezelfde man die Trans Mountain in 2018 kocht voor $ 4,5 miljard om ervoor te zorgen dat het uitbreidingsproject voor de pijpleiding zou worden voltooid. Blijkbaar schatte Kinder Morgan eerst dat het project $ 5,4 miljard zou kosten en herzag vervolgens de schatting naar $ 7,4 miljard en vervolgens naar $ 9,6 miljard, net voordat de belastingbetaler het kocht. Raad eens? De kosten zijn gestegen tot $ 30,9 miljard en het project is nog steeds onvoltooid en loopt vier jaar achter op schema. Misschien is het helpen financieren van de batterijfabriek een uitstekende langetermijninvestering, ik weet het niet. Maar ik weet wel dat als Justin Trudeau zou kunnen worden aangesloten op een ‘Credibility Meter’, de meting nul of minder zou zijn.

LLOYD ATKINS

(Als zo’n meter bestaat, zijn we de eerste die er een ophaalt.)

Tijd om uit te besteden

Met betrekking tot PSAC-stakers die werkzekerheid willen voor thuiswerken, zou het uitbesteden van die banen in het buitenland duizenden mensen helpen in India, Nigeria, enz. Niet vermeld is dat PSAC-werknemers driemaandelijkse kosten van levensonderhoud ontvangen om de inflatie te dekken.

GLENN W. HARRISON

(U vertrouwt uw financiële informatie toe aan een buitenlandse bron?)

[ad_2]