[ad_1]

Artikel inhoud

Walker Duehr, verderop, zag er zeker uit als een man die klaar is voor fulltime taken op NHL-niveau.

Artikel inhoud

Dit is een niet zo subtiele hint dat de Calgary Flames het daarmee eens zijn.

Artikel inhoud

The Flames maakten maandag bekend dat Duehr een verlenging van twee jaar heeft getekend met een gemiddelde jaarlijkse waarde van US $ 825.000. Het is cruciaal op te merken dat dit nieuwe contract een eenrichtingscontract is, een teken dat de 25-jarige rechtsbuiten een vaste klant zou moeten zijn volgende winter.

Artikel inhoud

“Dat is behoorlijk veel”, beaamde Duehr tijdens een interview op Sportsnet 960 The Fan. “Het is iets waar je van droomt en het is een soort doel dat je jezelf stelt als je eenmaal op profniveau bent – je wilt jezelf vestigen en je wilt een soort contract krijgen. Het is iets dat super speciaal is voor mij.”

Duehr was een aangename verrassing voor de Flames tijdens de campagne van 2022/23 en baande zich een weg naar de onderste zes aanvallers.

[ad_2]