[ad_1]

Democratische vertegenwoordiger van de staat Pennsylvania. Emily Kinkead zei dat doktoren gedwongen moeten worden om sekseoverschrijdende behandelingen uit te voeren bij patiënten en dat degenen die weigeren “verantwoordelijk” moeten worden gehouden tijdens de getuigenis van maandag voor het staatshuis van afgevaardigden.

Kinkead was advocaat voor HB 300, een wetsvoorstel dat genderidentiteit, sekse en seksuele geaardheid zou toevoegen aan de bestaande antidiscriminatiewet van de staat. Tegenstanders hebben betoogde wetgeving zou mensen kunnen bestraffen die zich verzetten tegen transgender medische procedures of die transgenders toestaan ​​om het toilet te gebruiken op basis van hun genderidentiteit. (GERELATEERD: Dit grotendeels onbekende psychologische fenomeen kan mannen ertoe aanzetten om trans te worden, zeggen experts)

“Als we praten, ‘Zijn dokters verplicht om XYZ te doen?'” Zei Kinkead. “Ja, als het geen pijn doet, als het mensen echt helpt. En als we genderbevestigende zorg weigeren aan mensen die zich niet identificeren met het geslacht dat ze bij de geboorte hebben gekregen, veroorzaakt dat schade. En absoluut moeten we vasthouden verantwoordelijke artsen die mensen levensreddende zorg zullen ontzeggen.”

SHOW:

Ze zei ook dat transgenders vaak te maken hebben met huiselijk geweld, maar geen opvang tot hun beschikking hebben, wat blijkbaar suggereert dat vrouwenopvangcentra open moeten staan ​​voor mannen die zich identificeren als transgendervrouwen.

Pennsylvania Policy, een conservatieve belangenbehartigingsgroep, zei dat de wetgeving religieuze organisaties het recht zou ontnemen om werknemers in dienst te nemen die hun opvattingen over seksualiteit delen, organisaties zou verplichten om mannen toe te laten in ruimten voor alleen vrouwen, inclusief vrouwenopvangcentra, en artsen zou dwingen grensoverschrijdende handelingen uit te voeren. -sex procedures tegen hun geweten

“Dit wetsvoorstel zou elke inwoner van Pennsylvania dwingen zich te conformeren aan een politiek standpunt dat vrouwen en meisjes dwingt hun privéruimtes aan mannen over te dragen, en een veilig en gelijk speelveld in schoolatletiek te verwijderen”, Alexis Sneller, beleidsanalist bij Pennsylvania Family Institute , aldus een persbericht. “Geen enkel schooldistrict of gemeenschap in Pennsylvania mag worden blootgesteld aan de schade die zou worden veroorzaakt door [the sponsor’s] intolerante factuur.

Kinkead reageerde niet op het verzoek om commentaar van de Daily Caller News Foundation.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Neem voor vragen over onze richtlijnen of samenwerking met ons contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.[ad_2]