[ad_1]

Dit is een fragment uit The Buzzer, de dagelijkse elektronische nieuwsbrief van CBC Sports. Blijf op de hoogte van sportnieuws door je hier te abonneren.

Enkele van de coole dingen die we tot nu toe hebben gezien:

Bladeren feedback: Toronto zou gemakkelijk met 3-1 kunnen verliezen in hun reeks vs. Baai van Tampa. In plaats daarvan zijn het de Lightning die op het punt staan ​​te worden uitgeschakeld nadat de Leafs Games 3 en 4 in Florida hebben gestolen. Toronto scoorde zaterdag volgens de regels met nog een minuut te gaan en maakte gisteravond een achterstand van drie doelpunten in de derde periode goed voordat beide wedstrijden in verlengingen werden gewonnen. Nu de serie donderdagavond terugkeert naar Toronto, zijn de Leafs één overwinning verwijderd van hun eerste playoff-overwinning in 19 jaar.

De vuurkracht van de Oilers: Over bijna met 3-1 verloren in een reeks gesproken, Edmonton staarde in die afgrond nadat hij zondagavond in Los Angeles drie onbeantwoorde doelpunten had toegestaan ​​in de eerste periode van Game 4. Maar Oilers-supersterren Leon Draisaitl en Connor McDavid scoorden respectievelijk twee doelpunten en twee assists in de tweede periode om de stand in evenwicht te brengen, en Edmonton pakte de overwinning in de verlenging om de reeks in evenwicht te brengen. Met de twee beste scorers van de NHL die het sterkste team van de competitie leiden, hebben de Oilers duidelijk het beste talent om de beker te winnen. Een hete keeper zou zijn volledige potentieel kunnen ontketenen, maar het blijft werk in uitvoering nadat rookie Stuart Skinner werd getrokken voor Jack Campbell voorafgaand aan de terugkeer van Game 4. Skinner bevestigde vandaag dat hij vanavond om 9.00 uur weer voor het net zal staan ​​voor Game 5. :30 uur ET op het CBC Television Network, CBCSports.ca, de CBC Sports-app en CBC Gem.

Buck Hunt van Jimmy Butler: De reputatie van de onverschrokken Miami Heat-ster als speler van het grote spel werd gisteravond nog een tandje hoger toen hij 56 punten liet vallen voor Milwaukee, waardoor het beste reguliere seizoensteam van de NBA op het punt van uitschakeling stond. Slechts drie spelers – Michael Jordan, Elgin Baylor en Donovan Mitchell – hebben meer punten gescoord in een NBA-playoff-duel. een nee. De 8-geplaatste heeft slechts vier keer een nummer 1 verslagen, maar de enorme overstuur is hier in het spel nadat Giannis Antetokounmpo Games 2 en 3 miste met een rugkneuzing. De tweevoudige MVP keerde gisteravond terug met een triple-double van 26 punten, dus tel de Bucks nog niet mee.

De twee kampioenen worden uitgedaagd door een onwaarschijnlijke vijand: De Colorado Avalanche krijgt waar voor zijn geld van de tweedejaars Seattle Kraken, die gisteravond hun streak gelijk maakte op 2-2 toen Jordan Eberle het eerste playoff-overwerkdoelpunt in de geschiedenis van de franchise scoorde. De Golden State Warriors hebben hun handen vol aan de Sacramento Kings, die met 2-0 voorstonden in hun eerste playoff-serie in 17 jaar voordat ze twee wedstrijden op rij verloren. Beide uitdagers zullen blessures van hun topscorers moeten overwinnen, aangezien De’Aaron Fox van Sacramento twijfelachtig is met een gebroken vinger, terwijl Jared McCann uit Seattle uitgeschakeld is voor Game 5 na een goedkoop schot van Cale Makar. De ster uit Colorado werd vanwege de treffer één wedstrijd geschorst.

De grote schommels van de Devils-Rangers-serie: New York leek stevig de controle te hebben over de eerste playoff-bijeenkomst van de Hudson River-rivalen in 11 jaar na het winnen van Games 1 en 2 op Jersey met dezelfde score van 5-1. Maar de Devils kwamen terug met back-to-back overwinningen in Madison Square Garden na een keeperswissel. De Zwitserse rookie Akira Schmid maakt zijn beste indruk van Marty Brodeur en stopte 57 van de 59 schoten in zijn eerste twee playoff-optredens.

NHL Road Warriors: Mede dankzij het feit dat het Rangers-Devils-uitteam alle vier de wedstrijden tot nu toe heeft gewonnen, staan ​​de bezoekers met 20-12 in de play-offs. De wegteams waren op een ongelooflijke 11-game winning streak nadat de Devils, Leafs en Golden Knights gisteravond wonnen, maar de reeks eindigde toen Seattle in verlenging Colorado versloeg.

[ad_2]