[ad_1]

The Daily Caller heeft exclusieve beelden verkregen van de arrestatie van de Democratische senator uit Virginia in 2017. De zoon van Tim Kaine, Linwood Michael Kaine, bij een anti-Trump-bijeenkomst in Minnesota.

De zoon van Kaine werd in december 2017 veroordeeld tot een proeftijd voor zijn rol bij een protest tegen de toenmalige president Donald Trump in het Minnesota State Capitol. Kaine, die toen 25 was, vermeed maanden gevangenisstraf nadat ze was beschuldigd van drie overtredingen. Protestdeelnemers gebruikten rookbommen, knots en vuurwerk om een ​​Trump-bijeenkomst te verstoren, waardoor sommige leden van de bijeenkomst werden behandeld door paramedici. Kaine vluchtte voor de agenten voordat ze werd gearresteerd.

Kaine werd aanvankelijk veroordeeld tot 90 dagen gevangenisstraf, maar de rechter bleef 86 dagen, waardoor hij nog maar vier dagen had uitgezeten. als gevolg bij de Richmond Times-Dispatch. (GERELATEERD: Tim Kaine’s zoon veroordeeld voor rol in Trump-protest)

De beller heeft de video verkregen via een openbaar opnameverzoek.

SHOW:

LEES HIER DE POLITIEBERICHTEN:

(DAGELIJKSE BELLER VERKREGEN) — … door Hendrik Rogers

(DAGELIJKSE BELLER VERKREGEN) — … door Hendrik Rogers

(DAGELIJKSE BELLER VERKREGEN) — … door Hendrik Rogers

(DAGELIJKSE BELLER VERKREGEN) — … door Hendrik Rogers

(DAGELIJKSE BELLER VERKREGEN) — … door Hendrik Rogers

Kaine werd in mei 2017 beschuldigd van drie aanklachten wegens misdrijf, te voet vluchten, verbergen van identiteit op een openbare plaats en belemmering van de rechtsgang, maar twee van de aanklachten werden in december afgewezen. Kaine pleitte echter schuldig aan belemmering van de rechtsgang en inmenging in een vredesfunctionaris. (GERELATEERD: zoon van Tim Kaine gearresteerd wegens rellen tegen Trump)

De beller nam contact op met het kantoor van Kaine over de nooit eerder vertoonde beelden, waarop ze niet onmiddellijk reageerden.[ad_2]