[ad_1]

Volgens YourBigSky.com dwongen demonstranten het State House van Montana om de wetgevende zitting op maandag uit te stellen na de afkeuring van een eerste termijn democratische transgenderwetgever.

Staatsvertegenwoordiger Zooey Zephyr, een transgender die zichzelf “zij/haar” noemt voornaamwoordensprak zich afgelopen dinsdag uit tegen de pogingen van House GOP om geslachtsveranderende operaties voor minderjarigen te beteugelen en vertelde de Republikeinen dat ze “bloed aan hun handen” hadden, wat de Montana Freedom Caucus ertoe aanzette om op te roepen tot Zephyr’s censuur, als gevolg op YourBigSky.com. Demonstranten riepen ‘laat haar praten’ en zwaaiden met trotsvlaggen ter ondersteuning van Zephyr toen ze werd geschorst om te spreken over een voorstel om te beperken wanneer kinderen hun naam en voornaamwoorden op de school kunnen veranderen zonder ouderlijke toestemming.

“Toen mijn kiezers en leden van mijn gemeenschap getuige waren van het uitschakelen van mijn microfoon, kwamen ze dapper naar voren ter verdediging van hun democratische recht om gehoord te worden – en sommigen werden daarbij gearresteerd”, zei Zephyr. gezegd in de verklaring. “Ik steunde hen uit solidariteit en zal dat blijven doen. Als gekozen functionaris ben ik toegewijd aan het ondersteunen van degenen die zich uitspreken ter verdediging van de democratie, aangezien het mijn plicht is ervoor te zorgen dat hun stem wordt gehoord en gerespecteerd. (GERELATEERD: Montana Transgender-vertegenwoordiger ‘zal niet worden herkend’ tenzij verontschuldiging afgegeven voor ‘haatgevulde’ getuigenis)

Zephyr verkondigde zijn verontwaardiging afgelopen dinsdag met amendementen op Senaatswet 99 die geslachtsveranderingsprocedures voor minderjarigen zou verbieden, en republikeinen zou neerslaan. Het Huis stemde uiteindelijk voor de amendementen 66-34, en de Montana Freedom Caucus gaf een verklaring af waarin werd opgeroepen tot afkeuring van de democratische wetgever.

“Het enige dat ik wil zeggen is dat als je ja stemt op dit wetsvoorstel en ja op deze amendementen, ik hoop dat je de volgende keer dat er een bezwering is wanneer je je hoofd buigt in gebed, het bloed aan je handen ziet”, zei Zephyr. .

Matt Regier, voorzitter van het Republikeinse Huis, erkent naar verluidt Zephyr niet langer na zijn ‘met haat vervulde’ retoriek jegens de GOP van het Huis na de beraadslaging van afgelopen donderdag over een gewijzigd wetsvoorstel om te definiëren wat een man en een vrouw is in de staatscode.

“Het is aan mij om hier op de vloer van het Huis het decorum te behouden, om de waardigheid en integriteit te beschermen”, zei Regier. “En elke vertegenwoordiger waarvan ik denk dat hij dat niet kan, zal niet worden erkend.”

De politieke spanningen blijven toenemen over de geslachtsverandering van minderjarigen, waarbij staten terugvechten. Ouders in Wyoming klagen een school aan wegens het naar verluidt overbrengen van hun kind zonder hun medeweten, Republikeinse wetgevers in Pennsylvania roepen aanbieders van geestelijke gezondheidszorg op om ‘te bevestigen[ing]“Transgender-ideologie en Iowa streven ernaar om gender-ideologie en seksuele geaardheid buiten de K-6 klaslokalen te houden.

“Als die gemeenschappen die de repercussies van deze rekeningen zien, het lef hebben om op te staan ​​en te zeggen: ‘Deze wetgeving vermoordt ons’, stemmen de machthebbers niet zomaar met deze hatelijke en schadelijke rekeningen”, zei Zephyr eerder maandag voor YourBigSky . .com. “Waar ze om vragen is stilte. We zullen niet medeplichtig zijn aan onze uitroeiing.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Neem voor vragen over onze richtlijnen of samenwerking met ons contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.[ad_2]