[ad_1]

Gouverneur van Florida Ron DeSantis leek verrast toen een verslaggever hem vroeg naar recente peilingen waaruit bleek dat hij achterop raakte bij de voormalige president donald troef.

Volgens het Japanse ministerie van Buitenlandse Zaken is DeSantis momenteel in Japan voor een ontmoeting met de Japanse premier om standpunten over regionale aangelegenheden te bespreken.

Op een persconferentie werd DeSantis gevraagd: “Gouverneur, uit de peilingen blijkt dat u achter Trump staat. Enige gedachten daarover?” Deze nogal fundamentele vraag leek hem te verbazen, hoewel uit een aantal recente peilingen blijkt dat Trump zijn voorsprong op de gouverneur van Florida voor de Republikeinse nominatie vergroot.

“Ik ben geen kandidaat, dus we zullen zien of en wanneer dat verandert”, antwoordde DeSantis met een glimlach.

Zoals CNN kaitlan collins opgemerkt, wordt de reis naar Japan “gezien als een manier voor Desantis om het imago van critici van het buitenlands beleid te versterken. Hij werd bekritiseerd als vermist en hij sprak dit weekend op de conventie in Utah en is bezig met de eerste etappe van wat verondersteld wordt een overzeese reis naar vier landen zijn.”

Kijk via hierboven CNN.

Heb je een tip die we moeten weten? advies@mediaite.com[ad_2]