[ad_1]

De Republikeinse senator Steve Daines uit Montana, voorzitter van de Republikeinse Nationale Senaatscommissie, steunt de presidentiële campagne van voormalig president Donald Trump in 2024.

Daines kondigde maandag zijn goedkeuring aan op de podcast “Triggered” van Donald Trump Jr.

“Je hebt een presidentiële race in 2024, wat denk je?” Trump Jr. vroeg. (GERELATEERD: Lee Zeldin steunt Donald Trump)

“De beste vier jaar die ik in de Amerikaanse Senaat heb gehad, waren toen president Trump in het Oval Office diende. Je praat over resultaten, we zijn geslaagd en hij voerde de grootste belastingverlaging in de geschiedenis door. We transformeerden de rechtbanken, het Hooggerechtshof, de circuitrechtbanken. We hebben de grootste overwinning op het gebied van natuurbehoud in 50 jaar Don behaald, de Great American Outdoors Act. We hadden een gerespecteerd en sterk land, “zei hij.

‘En er is nog één ding dat we moeten afmaken, namelijk het bouwen van de muur en het veiligstellen van onze zuidelijke grens om onze gemeenschappen te beschermen. Ik zal je vertellen dat Don, meth en fentanyl, en drugs zoveel gemeenschappen in Montana vernietigen. om deze en meer redenen ben ik er trots op Donald J. Trump te steunen als president van de Verenigde Staten.”

“Dat is absoluut geweldig”, antwoordde Trump Jr.

Daines sprak met Trump Jr. over hoe Republikeinen een “eens in de tien jaar” kans hebben om de Senaat terug te winnen met de kaart van 2024. Democraten hebben momenteel een meerderheid van 51-49 in de Senaat en de beslissende stem van vice-president Kamala Harris. Democraten hebben kwetsbare gevestigde exploitanten in Montana, Ohio en West Virginia die in de cyclus van 2024 zullen worden herkozen, met Republikeinse voorverkiezingen in elke staat.[ad_2]