[ad_1]

Bij het vrouwentennistoernooi in Stuttgart won de winnaar niet alleen een mooie trofee en een cheque van $156.000, maar ook een glimmende Porsche, waarvan de autofabrikant hoofdsponsor is van het WTA-evenement. Een van de vele mooie bagnole die een drietal fois à la Wit-Russische Aryna Sabalenka is, is de meest geneigde in de laatste wedstrijd van zijn drieëndertigste deelnames.

· Lees ook: “FAA” devient ambassadeur voor een prestigieus merk

· Lees ook: Félix is ​​bezet in afwachting van een blessure

· Lees ook: “Genie” aux portes du tableau principal in Madrid

Et la sympathique numéro 2 mondiale semble y tenir, à sa Porsche.

Als je herinneringen ophaalt aan de après-wedstrijd, après avoir été vaincue par la reine du circuit, la Polonaise Iga Swiatek (6-3, 6-4), Sabalenka y est allée d’un plaidoyer envers les organisateurs: “Est-ce qu’ Als je het eens bent? Si je fais une autre finale ici, est-ce que je peux quand même avoir un Porsche?’ at-elle lânz sur le terrain en riant, dimanche.

Om aan te geven dat ze dol was op dit toernooi, voegde Sabalenka eraan toe dat ze “vermoeid” was. [le] stop zonder voiture!”

Vervolgens probeerde Sabalenka de nouvelle voiture van Swiatek te raken met zijn finalistentrofee.

Tot slot, c’est bel et bien Swiatek qui a pu faire un tour d’honneur sur la terre battue du stade intérieur.

Cette dernière begint de gewoonte te krijgen om auto’s van het Duitse merk te besturen: zij is ook degene die de Belarussienne won in de finale van het afgelopen jaar, waarin ze zich kwalificeerde als “een van de beste prestaties van haar carrière”.

Als dat zo is, wordt de overwinning van zoon papa Tomasz.[ad_2]