[ad_1]

Drew Maggi is de baas van de honkballer sinds 13 jaar. Je betwistte pas moins de 1555-wedstrijden zonder jamais toucher à son rêve d’être rappelé dans la MLB… jusqu’à dimanche. Car dimanche, les Pirates de Pittsburgh, de organisatie is geselecteerd in de 15e ronde van de selectie van 2010, en sluit uiteindelijk de band af in de dos qu’il espérait tant.

Een ontroerende video gedeeld door het Twitter-account van Pirates (die je hieronder kunt zien) toont de 33-jarige “rekruut” die zijn eerste stappen zet in de kleedkamer van Pirates, na een lange knuffel van de teammanager. Derek Shelton.

“C’est incroyable! Comment vas-tu? Je suis tellement content pour toi. C’est malade!’ lance Shelton à Maggi, tegenhanger que ce dernier, zichtbaar ému, ne peut que réponder: “Je vais bien. Je suis sans mot.”

Bij aperçoit aussi le joueur d’avant-champ raak zachtjes le chandail numéro 39 aan die een devant son casier is geworden.

“Il ne faut jamais abandonner ses rêves!” lui dit ding een Shelton tout sourire.

Maggi droeg de kleuren van veel teams van AA- en AAA-niveau voordat hij vorig jaar bij de Pirates-organisatie verlengde. Il een toen ondertekende een nieuw pact met de equipe cette saison.

13 années tres dures

In een interview met de MLB-website erkende Maggi dat de afgelopen 13 jaar “erg zwaar zijn geweest”. In de minderjarige ligues, de joueurs zijn niet snel geneigd om te honkballen.

“J’ai connu beaucoup de hauts et des bas, beaucoup de gens différences, des verwondingen. Tune sais jamais combien de temps il te reste à jouer. Alors de me retrouver ici [à Pittsburgh]c’est une bonne sensation”, at-il convenu.

“C’est là où tout a commencée. Cette dernière année, ce fut un grand retour en arrière. Je me suis revue, plus jeune. Je suis tellement heureux de comment tout s’est arranged pour moi”, voegde de speler toe.

Les Pirates betwisten hun wedstrijd tegen Pittsburgh, met de Dodgers uit Los Angeles. Het zal zeker niet gebeuren dat Maggi het terrein aanraakt op het gebied van deze zoektocht, om ervoor te zorgen dat het leven een van de plus “de beste sensaties” is, zoals het geval is.[ad_2]