[ad_1]

Depuis que l’exchange qui envoie Aaron Rodgers naar New York en bevestigde lundi soir, plusieurs observateurs tendent à donner l’avantage aux Packers puisqu’ils on mis la main sur des avantageux au repêchage. Het is een feit dat de onrechtmatige daad niet in overweging wordt genomen om de marasme te sorteren, de Jets ontkomen aan de morele verplichting en de partizanen van de betaler kunnen de hoofdprijs en de twijfels ontduiken.

Au final, ce qui était dans l’air depuis plus d’un mois’est bel et bien realisés. Aaron Rodgers, legende van de Packers, is nu lid van de Jets.

Voor een deel van het hoofdgedeelte van het kwartaalarrière, ces derniers ont de omgekeerde leurs choix de première round au repêchage de cette année avec les Packers, reculant ainsi du 13e op 15e rang Ils on aussi cédé l’un de leurs deux choix de deuxième tour, de 42e au totaal. Jusqu’ici, pas si mal.

Als je meer van je chemise weet, kun je een voorwaardelijke keuze maken voor twee rondes van een ronde, als je de eerste ronde kiest, doet Rodgers mee met 65% van de jongeren. Als er zich een ramp voordoet, is er een eerste keuze die een vergoeding biedt.

Heeft u een atlete van 39 jaar en kunt u een paar fois 300 bereiken in een wedstrijd van het seizoen?

Tout ça pour un pivot qui a été slachtoffer van 12 onderscheppingen, zoon plus haut total depuis la seizoen 2008, sa première comme partant?

Wil je een atlete die een deel van de malentendus avec les Packers ofs des twee dernières années en qui a semblés’impose comme plus grand que l’équipe?

Non, en réalité, c’est tout ça pour enfin pouvoir rêver.

Middelmatige permanente

Les rêves ne se materialisent pas toujours, klaarblijkelijk.

Misschien kan het ego van Rodgers zich niet aanpassen aan de ruimte die vertikaal is voor het vrijmaken van de pan van de Grosse Pomme. Het kan zijn dat de achteruitgang van uw zoon uw véritablement amorcé en qu’il est onherstelbaar is. Als je 39 jaar oud bent, is het niet waar dat voorbij gaat.

Het risico bestaat dat er een kans is dat er een officiële transactie plaatsvindt.

Regardons toutefois les chooses, un petit instant, dans les bottines des Jets. Deze organisatie patauge dans une middelmatigheid crasse depuis une éternité, peut-être même deux. De unieke trofee van de Super Bowl is uitgebracht in 1968 en de Jets zijn niet in de prijzen gevallen in 2010.

Depuis, les quarts-arrières qui trimbalent leur baluchon dans ce vestiaire ne sont qu’une vulgary succession of projets rates. Les Mark Sanchez, Geno Smith, Ryan Fitzpatrick, Josh McCown, Sam Darnold, Mike White en Zach Wilson hebben driemaal koffie gedronken met de ballon die met vier mitaines jouaient won.

Depuis ce dernier match éliminatoire il ya 13 ans, 14 quarts-arrières on disputé au moins un match comme partant. Ça voldoende!

Kies voor projectoren

In de NFL, op maat van de pertinentie van een uitrusting of nombre fois que les réseaux de télévision souhoutent l’integerer dans leur programament à heure de grande écoute.

De belangrijkste wedstrijden worden over het algemeen op zondagavond gepresenteerd. Zondagavond voetbal sinds 2011? Nul! En frais d’insignifiance, il est difficile de s’empêtrer plus creux que cette franchise jadis respectée.

In dit seizoen, met Rodgers aux commando’s, is het waarschijnlijk dat Jets de zes wedstrijden betwist in heure de grande écoute. Als er geen succes is, weten we zeker dat het goed is. Het is voldoende om slechte uitvoeringen van Broncos achterwege te laten in een vergelijkbaar scenario voor ons tevergeefs.

Het is moeilijk om een ​​Rodgers fouetté te leren kennen in zijn orgueil retrouvera le niveau de jeu que les Jets esprent, mais enfin, ils ne vivent plus sur un faisce d’espoir, mais un geiser. C’est déjà ça de prijs.

Et les beroemde keuze?

Het is zo dat Jets hun geld verdienen voor diensten op korte termijn van een kwart-arrière die meer dan een waarde zeker is, meer dan een simpele fait van redevenir significatifs is een overwinning in zo’n situatie.

Als u uw keuze maakt uit de beste tour van packers, kunt u ervoor kiezen om dit te doen. In de meeste scenario’s, de jets die een bond en avant hebben, hebben een deel van de eliminatoren en verheugen zich op partizanen. De cas équipement, le choix en question deviendrait plutôt éloign au premier tour.

Als de scenario’s goed zijn, Rodgers, ik weet dat mijn laatste moitié niet klopte, misschien wel de brochette van de moribonds van l’an dernier. Une brochette qui a tout de même bracht het team naar de porte des séries.

Het is niet de bedoeling dat u niet meer kunt kiezen of u opnieuw kunt kiezen wat u belooft.

Vanaf 2000 hebben de Jets 18 joueurs in de top 15 geselecteerd. Deze positie benijdenswaardige au repêchage année après année ne les a pas empêchés de rater les éliminatoires 17 fois en 23 ans.

Als je het plein van excellentie niet weet te vinden, is er geen uitzondering op je. Als de temperatuur of de jamais d’appuyer sur la gâchette dans l’spoir d’un present meilleur is.

Même si l’amour-propre d’Aaron Rodgers risque parfois d’être salissant.[ad_2]