[ad_1]

Een Super PAC gelinkt aan voormalig president Donald Trump zal woensdagochtend een advertentie publiceren na de Republikeinse gouverneur van Florida. Ron DeSantis voor het stemmen om de sociale zekerheid en Medicare te verlagen.

The Daily Caller bemachtigde eerst een kopie van de advertentie waarop een man te zien is die kiest tussen een DeSantis-hoed of Trumps “Make America Great Again”-hoed.

“Deze nieuwe ziet er best goed uit”, zegt de publiciteitsman, kiezend tussen een hoed met de naam van DeSantis erop en een rode MAGA-hoed. Een verteller zegt dan: “Echt waar? Wist je dat Ron DeSantis diepe bezuinigingen op de sociale zekerheid en Medicare steunde? »

“Ron DeSantis?” vraagt ​​de man.

“Ja. Hij stemde om de sociale zekerheid of Medicare te verlagen, niet één keer, niet twee keer, maar drie keer. DeSantis probeerde zelfs de pensioengerechtigde leeftijd te verhogen tot 70 jaar”, vervolgt de verteller.

“Ik dacht dat DeSantis een van de goeden was, maar hij is gewoon de zoveelste carrièrepoliticus”, zegt de man.

“Amerika heeft Trump nodig!” Make America Great Again Inc. is verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie”, voegt de verteller eraan toe.

SHOW:

De advertentie is de laatste aanval van de PAC van Trump op de gouverneur van Florida in hun doorlopende wekelijkse advertentie-aankoop. (GERELATEERD: EXCLUSIEF: Ron DeSantis presidentiële PAC om eerste vierstatenmail te sturen waarin ‘DeSantis Playbook’ wordt aangeprezen)

Het wordt dinsdagochtend landelijk uitgezonden op Fox News, CNN en Newsmax. (GERELATEERD: EXCLUSIEF: Trump brengt video uit over het ‘bewapenen’ van het Amerikaanse rechtssysteem)

Politifact, een site voor het controleren van feiten, weer gezien claims van DeSantis ‘belangrijkste uitdager in 2018 voor de regering. Adam Putnam, die ook advertenties plaatste waarin hij het stemgedrag van DeSantis aanviel voor niet-bindende begrotingsresoluties die door Republikeinen in het Huis waren voorgesteld. Politifact vond de opmerkingen van Putnam “half waar”.

“DeSantis stemde voor drie begrotingsresoluties van de Republikeinse Toetsingscommissie in 2013, 2014 en 2015 die mislukten. Zelfs als ze waren aangenomen, veranderen de niet-bindende resoluties alleen de wet niet en verminderen ze daarom niet de uitkeringen van ouderen,” de website staat.

Een woordvoerder van DeSantis weigerde commentaar te geven op de aankondiging.[ad_2]