[ad_1]

Vervolgens erkende McCarthy dat “veel van hen veel problemen opriepen” met betrekking tot de intrekking van biobrandstofkredieten. Maar hij leek er zeker van te zijn dat hij genoeg mensen uit het Midwesten had overtuigd om ongewijzigd voor het wetsvoorstel (HR 2811) te stemmen, en accepteerde dat het slechts een openingsbod was voor onderhandelingen tussen twee partijen.

“Dit wetsvoorstel moet ons naar een onderhandelingspunt brengen”, zei McCarthy. “Het zijn niet de definitieve bepalingen en er zijn een aantal leden die in de toekomst hiervoor zullen stemmen om te zeggen dat ze zich zorgen maken en dat ze zich zorgen zouden maken over dingen die naar voren komen, maar ze willen ervoor zorgen dat de onderhandelingen plaatsvinden. voor.”

De meeste leden weigerden commentaar te geven na de vergadering. Van Orden zou alleen zeggen dat hij op weg was naar de regelcommissie om te praten over zijn amendement waarin de opvallende intrekking werd voorgesteld van kredieten die leden in het Midwesten wilden beschermen – namelijk die voor biodiesel, schone brandstoffen, benzinebrandstoffen. duurzame luchtvaart en koolstofafvang voor ethanolfabrieken – en ook voor kernenergie.

Finstad zei dat de gesprekken nog gaande zijn.

“Ik ben gewoon blij dat iedereen het over biobrandstoffen heeft, punt uit,” zei Hinson.

[ad_2]