[ad_1]

De regelscommissie was al enkele uren op vakantie terwijl GOP-leiders onderhandeld met de recalcitrant op dinsdagavond. De periodes hervatten kort voor 02.00 uur woensdag, na een baken dat de dag ervoor om 16.00 uur begon.

Ranking-panellid Jim McGovern, D-Mass., Noemde het resultaat dat de Republikeinen ‘middernachtsessie’ met hun eigen leden verandert om de 218 stemmen te krijgen die nodig zijn voor doorgang. De herziene versie is “nog draconischer, zelfs verwoestender” dan het oorspronkelijke pakket dat vorige week door GOP-leiders werd onthuld, zei hij.

“Jouw probleem met dit wetsvoorstel is dat het mensen niet snel genoeg heeft verpest”, zei McGovern begin woensdag.

Republikeinse leiders hadden dagenlang gezworen dat ze de tekst van het vorige wetsvoorstel niet zouden veranderen om meer stemmen te krijgen. Maar na een reeks vergaderingen en zweepcontroles werd duidelijk dat de stemmen er niet waren.

Het amendement van de directeur van Arrington, dat zou worden opgenomen in de onderliggende tekst wanneer de regel wordt aangenomen, zou het volgende doen:

[ad_2]