[ad_1]

Na 18 seizoenen in Green Bay heeft Aaron Rodgers de pagina van het langste hoofdstuk van zijn carrière omgeslagen en de hele Packers-organisatie bedankt.

In een publicatie op social Instagram illustreerde de 39-jarige man, die het komende seizoen bij de New York Jets zal doorbrengen, zijn reis naar Wisconsin in 10 foto’s. In de uitzending van 2005, in de gemeente of in een oud-collega’s compagnie.

“Je bent niet de meest mogelijke exprimer entièrement om dankbaarheid te tonen voor les Packers, nos incroyables amateurs, l’État du Wisconsin, de duizenden joueurs niet j’ai croisé le chemin, les hommes et de uitzonderlijke vrouwen die voor deze organisatie werken en de geniale mensen die ik tijdens deze cursus mag ontmoeten in une seule publicatie van 10 foto’s, maar ik hoop dat je dit zult lezen en mijn hart en mijn ziel zult voelen, gevuld d’amour , de joie et de paix à propos de mon temps en vert et or”, zei Rodgers dinsdag.

“Aux partizanen, MERCI.” U kunt een soort speciale tunnel sorteren, een deel van uw magisch huis en u kunt een eervolle plaats innemen in uw eigen huis.”

“Met mijn kennissen, je hebt je doel, en je bent verkenner voor lesmomenten op het terrein en à l’extérieur qui nous on toenaderingen. Ik speelde met legendes, ik speelde met vrienden. Merci d’avoir cru en moi et de toujours avoir couvert mes arrières”, met de naam van de chef-koks Mike McCarthy en Matt LaFleur au passage.

“Ce n’est pas la fin pour nous ; je te reverrai, Green Bay. Tu auras toujours mon cœur”, concludeerde de viervoudige vergeefse titre van joueur le plus utile de la NFL.

Rodgers won de Super Bowl in 2011 en nam deel aan 11 playoff-runs. Hij werd ook 10 keer uitgenodigd voor de Pro Bowl-wedstrijd.[ad_2]