[ad_1]

Als les joueurs des Islanders de New York hun hockeysticks nog niet hebben veranderd in golfclubs, is dat grotendeels te danken aan bewaker Ilya Sorokin.

Dinsdagavond maakte de Rus 34 stops om de bezoekers de Carolina Hurricanes met 3 tegen 2 te laten verslaan in de vijfde wedstrijd van de Premier Tour Series tegen de twee teams van de sectie Métropolitaine.

Les “Canes” kreeg de kans om het eerste team te worden dat de tweede ronde bereikte en leek aan het begin van de wedstrijd gesterkt door deze mogelijkheid. Sorokin probeert een ander idee te krijgen.

“On savait qu’ils entreprendraient le match en lion et que [Sorokin] devrait realiseert de grote arrêts, en het is een feit, een gedeclareerde l’entraîneur-chef des Islanders, Lane Lambert, een persconferentie. On n’a jamais panicique. Op een respecté le plan de match. On a bien joué, on a été solides et on s’est battus.”

De zoon van Mathew Barzal heeft een masker van 27 ans.

“Il est spécial, il l’est vraiment! Il a été notre roc pendant toute l’année. Wat betreft les joueurs les plus importantes pour leurs équipes dans notre ligue, op constate qu’il est dans le top 3 of le top 5 dans notre circuit. Nous ne serions pas là s’il ne jouait pas de cette manière.”

Un homme kalm

Mensen die Engels spreken, gebruiken de perfecte uitdrukking om Sorokin te beschrijven: “cool als een komkommer.” Als een club een eerlijk gezicht heeft gekregen om te worden geëlimineerd of om een ​​match te maken van het seizoen van één persoon, is de houding van een même posée.

“Achque fois que je le considere, il a l’air concentré.” Het is anders dan anders [mardi], een analyse van de capitaine van de eilandbewoners, Anders Lee. Il réussit toujours des arrêts phénoménaux. Er zijn geen betere opties.”

“Je n’essaye pas de faire quelque koos de nouveau, a pour sa part indicé Sorokin.” Ik heb vertrouwen in mijn spel, in mijn stijl en in ons spelsysteem. C’est simplement one question d’y aller en étape.”

De eerste “etape” voor een spectaculaire comeback in hun reeks tegen de Hurricanes werd verbroken met deze overwinning in de PNC Arena. Les Insulaires et Sorokin seront-ils en mesure de passer la deuxième vendredi soir, lorsque la série se transporte the nouveau au UBS Arena pour the sixième match?

– Deze wedstrijd is om 19.00 uur te zien op TVA Sports 2[ad_2]