[ad_1]

De voetballer Matthew Berger heeft de titel van een van de 32 beste spelers van de NFL-uitspraker gegeven aan de gelegenheid om te worden gehoord door tien jaar geleden in Kansas City. Entre-temps, de Victoriavillois van 23 jaar en de tente d’apprecicer le moment present.

• Ofwel: Reaction viral : ce partisan des Leafs is le plus heureux au monde

• Ofwel: Repêchage NFL: des entrevues qui passt du football au minigolf pour le meilleur espoir québécois

• Ofwel: Canadien: ontdek wie de perfecte partner is om met Cole Caufield en Nick Suzuki te spelen

Als er geen onderhoud mogelijk is, kunnen de volgende kosten worden opgeëist. Hij deed bijna twee weken aan interviews via Zoom en ontmoette zeven organisaties in een paar weken na het NFL-evaluatiekamp.

Op 6 voet 5 inch en 318 pond, wordt Matthew Bergeron beschreven als een mobiele speler. “Je hebt meerdere posities, maar ik vraag je om een ​​andere positie dan de NFL, je moet ‘tackle'”, lanceerde Victoriavillois aandringend op de vraag of je zoon gelijk zou kunnen worden. Zoon objectif est de faire gagner des matches à sa toekomstige organisatie.

Cette mentaliteit van gagnant l’accompaigne depuis son secondaire. Zoon entraigneur – chef-kok met les Vicas de Victoriaville, Jean Bourassa, souvient de lui comme un exemple pour ses équipiers. Maar toch, il a failli lâcher le football à l’adolescence.

“Après son secondaire 3, als men weet dat het geld waard is, kan dit meer potentieel opleveren,” benadrukte Jean Bourassa.

De voetballer van 23 ans revient souvent à Victoriaville. Il en profite pour donner des conseils aux jeunes de son ancienne équipe. Het idee van Laurent Duvernay-Tardif was dat hij niet wist dat Victoria Villois een carrière riskeerde die nog indrukwekkender was dan zijn carrière in de NFL.

Matthew Bergeron heeft tijdens zijn racen altijd zijn voordeel gedaan met het doel van de mens. Le repêchage de la NFL pourrait d’ailleurs en être un historique pour le Québec et pour la region. En plus de Matthew Bergeron, Joueur Sidy Sow, oorspronkelijk de Bromont, kreeg de kans om meerdere keren te wachten. Ce serait la première fois que deux Québécois sont repêchés la meme année.[ad_2]