[ad_1]

Tijdens de laatste wedstrijd van de serie tussen de Oilers d’Edmonton en de koningen van Los Angeles, een constat s’impose: de club van l’Alberta een trouvé ses aises.

Cinq joueurs verschillen van Oilers raken het doelwit in een winst van 6 tot 3 keer dat de volgende 3 tot 2 in de serie voorkomen. De meerderheid van de doelpunten van de vorming van Canada is het venus van de joueurs in het zuiden.

“Voilà pourquoi nous sommes une bonne équipe, een verklaarde l’attaquant Leon Draisaitl, wiens voorstellen een verslag uitbrengen over het nieuws van Sportsnet. Nous avons tellement de gars qui peuvent gezant la rondelle dans le filet et créer des opportunities de marcer. C’était super de voir ces gars-là s’inscrire à la marque.”

Lees ook: Les Oilers en plein control

Lees ook: Serie LNH: de joueurs die domineren en niet aanwezig zijn

Lees ook: Deze vier NHL-teams spelen komend seizoen wedstrijden in Zweden

Deze “gars-là”, met als verdediging Brett Kulak, is de aanvaller van Nick Bjugstad (twee fois) en Zach Hyman. De laatste van deze lijst is er met succes in geslaagd om de touwen te bewegen en een schot van zijn teamgenoot Evan Bouchard met zijn kin om te buigen…

“Je kunt geen opoffering doen voor een maar, een bevestigde Hyman. Je vindt de marqué des buts avec plusieurs parties de mon corps. C’était la première fois avec mon visage.”

Des Kings is ontevreden

De visages blijven lang in het kamp van de koningen après de wedstrijd en niemand is tevreden over de vier inspanningen.

“Ce n’était même pas assez pour reporter le deuxième match of la saison élégulaire”, grapte coach-chef Todd McLellan.

L’aanvaller Adrian Kempe probeerde iets positiever te zijn dan zijn piloot door zich de prestatie van de vierde wedstrijd te herinneren, die de Kings met 5 tegen 4 verloren in verlengingen.

“Ils ont one bonne équipe. Ils ont des joueurs très talentueux, at-il dit. Au cours du dernier duel, lorsque nous avons été à notre meilleur, nous avons prouvé que nous pouvons être agressifs, créer des revirements et être en contrôle. Nous devons revenir à ça, auto ce n’était pas le cas ce soir [mardi].”

Voor Anze Kopitar is er een vertrouwensvraag.

“Je weet zeker dat je meer zekerheid hebt, et cetera, dit debuut, een bevestiging van de kapitein van de koningen.” Nous avons vécu un debuut van de wedstrijd die geen leven meer waard is en nous n’avions pas besoin de ça. Nous devons être plus désésperés et beaucoup plus beweringen.”

– Les Kings forceren de strijd om een ​​septième en ultieme match tussen onze partizanen. De belediging is prêtente sur les ondes de TVA Sports.[ad_2]