[ad_1]

Democratische senator Jon Tester uit Montana kondigde dinsdag aan dat hij de zes genomineerden van president Joe Biden voor de raad van bestuur van Amtrak zou blokkeren, hoewel hij eerder beloofde ze te bevestigen.

Tester, die op zoek is naar een vierde ambtstermijn in het hogerhuis, heeft al gestemd om elk van de genomineerden van de uitvoerende en gerechtelijke macht van Biden te bevestigen. Hij zei in een video op sociale media dat hij alle zes kandidaten zou blokkeren omdat geen van hen uit het westelijke deel van de Verenigde Staten komt. sluitende beweging. (GERELATEERD: ondanks beweringen in de media, stemt de democratische senator Jon Tester meer dan 99% van de tijd met Biden)

“Amtrak is niet alleen cruciaal voor Montana, maar ook voor plattelandsgemeenschappen en economieën in het hele land. En het is belangrijk dat mensen op het platteland van Amerika een stem hebben bij Amtrak om ervoor te zorgen dat we niet achterblijven. Dus nadat ik de lijst met kandidaten van de president heb bekeken en heb gezien dat niet alleen geen van de zes uit het westen komt, maar vijf uit de noordoostelijke gang, zal ik die kandidaten blokkeren totdat het landelijke Amerika aan tafel mag zitten. “, zei de tester.

Biden eerst aankondiging de lijst van genomineerden voor de Raad van Bestuur van Amtrak in april 2022. 7, 2022 Commerce, Science and Transportation Committee publiek dat hij “niet van plan was iemand van de [them] op dit bord zitten.

“Je hebt veel werk te doen om het langeafstandsverkeer te begrijpen. En ik zeg dat ik niet weet waar je helemaal vandaan komt, ik heb je biografie gelezen. Maar uiteindelijk, als we Amtrak in Montana verliezen, is dat een ongelooflijk succes”, voegde Tester eraan toe.

Republikeinen hebben scherpe kritiek geuit op het openbaarvervoerbeleid van Biden. De Infrastructure Investment and Jobs Act leverde $ 58 miljard op voor Amtrak, waar Biden de voorkeur aan geeft sinds hij als senator op het spoorwegsysteem rijdt. Voorafgaand aan de geldinjectie van IIJA en het COVID-tijdperk had het staatsbedrijf echter te maken met financiële verplichtingen op lange termijn.

de trein systeem bevat geen lijnen in Wyoming, South Dakota, Hawaii of Alaska, en heeft slechts één lijn in westelijke staten zoals North Dakota, Montana en Nevada.

“Toen we mijn tweeledige infrastructuurwet goedkeurden, hebben we duidelijke geografische vereisten opgesteld om ervoor te zorgen dat elke hoek van dit land vertegenwoordigd was in de raad van bestuur van Amtrak. Deze reeks genomineerden voldoet niet aan die vereisten. C Dat is het einde van het verhaal,” Tester concludeerde.[ad_2]