[ad_1]

Leylah Fernandez uit Quebec maakte een korte passage in het hoofdspel van het tennistoernooi in Madrid en werd woensdag in de eerste ronde in het enkelspel verslagen door de Russische Mirra Andreeva in twee sets van 6-3 en 6-4.

De 194e joueuse mondiale a mis 1 uur 16 min voor surprendre sa rivale de 20 ans et detentrice de la 38e place de la WTA.

Lees ook: Eugenie Bouchard kwalificeert zich in Madrid

Lees ook: Voici ce qui bijwonen Bianca Andreescu à Madrid

Fernandez is niet in staat om te claquer als, tandis que la gagnante en een reussi quatre. Andreeva had meer succes dan de Canadienne met de eerste ballen in de hoofdrol, waarbij hij 70,1% van de tijd cellen-ci in het spel plaatste, vergeleken met 59,6% voor de verliezer, die drie keer toegaf.

De atleet van de unifolié zal zich nu moeten concentreren op de dubbel à cet événement sur terre battue. In het gezelschap van de Amerikaanse Taylor Townsend neemt ze het op tegen de tweede koploper van de reeks, de Letse Jelena Ostapenko en de Oekraïense Lyudmyla Kichenok.[ad_2]