[ad_1]

Niets in mijn professionele leven heeft mijn vermogen om te werken meer gefrustreerd dan dat mijn woorden werden aangevallen door Tucker Carlson. Ik werd gebeld door Sean Hannity en uit de context geciteerd op de pagina’s van Breitbart; Ik werd bespot door de Federalist Society en zag hoe Lindsey Graham en Ted Cruz mijn boek denigreerden tijdens de hoorzittingen van de Senate Judiciary Committee. Maar in termen van pure verstoring van mijn leven, is er niets te vergelijken met het laten zien van mijn imago op Carlson’s nachtelijke blanke supremacistische hoedown.

De eerste keer dat het gebeurde, hij liet een filmpje zien van mijn kritiek op Brett Kavanaugh en Trumps bevestiging van de levering van een vermeende poging tot verkrachting aan het Hooggerechtshof. Carlson noemde me ‘Mr. Harvard Law School’ en suggereerde toen dat ik hem niet kon vertellen wanneer de Tweede Wereldoorlog eindigde. Black Ivy League was een typische gebeurtenis in zijn show, waarschijnlijk omdat het een pijnpunt is voor Tucker, die naar Trinity ging. Universiteit, Yale in Hartford, Connecticut.

Na mijn “optreden” schrok ik van de hoeveelheid haatmail die ik in zo’n korte tijd ontving. Ik had niet zoveel mensen gehad die geïnteresseerd waren in wat ik op de LSAT kreeg sinds ik bij Kaplan TestPrep werkte. Ik probeerde het allemaal weg te lachen en verder te gaan.

Maar er zouden andere momenten zijn waarop het niet zo gemakkelijk was om te lachen. Elke keer dat Carlson een filmpje van mij liet zien en beweerde dat mijn steun voor protesten tegen het een of ander een oproep was tot “geweld” tegen blanken, vulden mijn sociale media-accounts en inbox zich met mensen die Amerikaanse vlaggen en/of wapens als avatars gebruikten , die me verzekerde dat ik op een dag alles zou oogsten waarvan ze zeiden dat ik aan het zaaien was.

Dan zou het echt verontrustende deel van zijn fanbase, het neo-Confederate deel, op mijn aanwezigheid worden gewezen. Ik heb een paar dagen last gehad van haatdragende, vaag bedreigende maar niet juridisch uitvoerbare berichten die het zelfs ongezond maakten om mijn computer aan te zetten. Deze aantekeningen werden afgewisseld met bijna even irritante ‘bezorgdheid’-e-mails van vrienden die vreesden dat ik zou worden ontslagen voor alles wat ik zei dat Carlsons aandacht trok, alsof er een manier was om mijn werk te doen zonder hem te irriteren.

Geraakt worden door Tucker was een beetje alsof je in je ballen werd getrapt: er is het moment na de klap maar voordat de pijn wordt geregistreerd, waar je kunt hopen dat het een schop in je oog was, maar weet dat je binnen enkele ogenblikken ondragelijke pijn zult voelen. En dan gaat het voorbij en sta je op van de vloer en ga je terug naar je normale leven, zonder zichtbare verwondingen om je ervaring te bevestigen, maar verlegen voor elke activiteit die ertoe zou kunnen leiden dat je opnieuw wordt geraakt.

En ik ben een van de gelukkigen. Ik denk niet dat de man ooit mijn voornaam heeft gebruikt. Ik verscheen net in clippakketten die zijn mensen hadden samengesteld om liberalen aan te vallen of bekendere zwarte mensen dan ik, zoals dat beruchte blockbusterwerk hij reed over mijn vriend Tiffany Cross.[ad_2]