[ad_1]

vertegenwoordiger Republikeins. Kevin McCarthy uit Californië zei woensdag dat Amerikanen “elke Republikein” moeten bedanken voor het aannemen van een schuldbeperkingswet die volgens hem de economie zou stimuleren.

“Je moet alle Republikeinen bedanken die voor dit wetsvoorstel hebben gestemd, want ze gingen erop uit en vochten hard”, zei McCarthy tegen Fox News-presentator Sean Hannity. “Voor degenen die niet voor het wetsvoorstel hebben gestemd, ze moeten ons vasthouden omdat het ons zwakker maakt dat we niet 100% hebben en we doen precies wat we het Amerikaanse volk hebben verteld dat we zouden doen.” (GERELATEERD: ‘Wat heeft hij geleverd?’: Steve Forbes bekritiseert het presidentschap van Biden, zegt dat het ‘geen geloof’ heeft gebracht bij het Amerikaanse publiek)

Het wetsvoorstel werd met 217-215 door het Huis van Afgevaardigden aangenomen, met vier Republikeinen, Reps. Matt Gaetz uit Florida, Tim Burchett uit Tennessee, Ken Buck uit Colorado en Andy Biggs uit Arizona stemden samen met alle Democraten “Nee” tegen de wetgeving. McCarthy bracht het plan, dat een aantal initiatieven van de Biden-administratie terugschroeft, op 19 april uit.

SHOW:

Gaetz legde zijn “nee”-stem uit in een tweet functie woensdag en gekoppeld aan een verklaring.

‘Ik heb met congreslid Matt Gaetz gesproken’, zei Hannity tegen McCarthy. “Als de stemming morgen was, zou hij met jou stemmen, maar hij hield niet van het proces.”

Hannity vroeg zich af of de Republikeinen van het Huis aan de lijn konden blijven als de Democraten probeerden de besparingen op de rekening te steunen.

“Iedereen moet voet bij stuk houden, zelfs de vier die ook tegen stemden”, zei McCarthy. “Wat dit wetsvoorstel is, is dat het beperkt, bespaart, groeit. Je wilt het vermogen van de regering om zo snel te groeien beperken, zoals het deed met de Democraten in de toekomst, we hebben de groei zo beperkt tot 1% per jaar voor de komende tien jaar. We besparen geld door slim te zijn. Wat we doen is dat geld, miljarden dollars die daar zitten die COVID nooit heeft uitgegeven door daar gewoon te zitten, we krijgen dat geld terug zodat de Amerikaanse belastingbetaler geld kan besparen, we hebben werkvereisten om mensen helpen banen vooruit te helpen onze toeleveringsketen te helpen en ons land weer in beweging te krijgen.

“Weet je wat we nog meer doen? Door te beperken hoeveel we uitgeven, beteugelen we de inflatie die mensen sterker maakt. Dan willen we onze economie laten groeien”, vervolgde McCarthy. “HR 1 daling van ons energieverbruik. We verlagen de energiekosten voor alle Amerikanen, maar creëren ook meer banen. We hebben de administratieve rompslomp verminderd, zodat we weer dingen in Amerika konden bouwen. Dat is slechts een klein voorbeeld van wat we in dit wetsvoorstel doen en we hebben ook 87.000 IRS-agenten geschrapt, dus de regering is hier om te helpen.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Als u vragen heeft over onze richtlijnen of onze samenwerking met ons, neem dan contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.[ad_2]