[ad_1]

Schuman wees op een andere potentiële tijdbesparing voor assistenten: het bedenken van “backronyms” voor de titel van het wetsvoorstel. Waar Schuman al drie uur bezig was met het vinden van een rekeningtitel, had ChatGPT twee seconden nodig om 10 opties voor een schuldplafond te produceren, waaronder de Halting Outdated Restrictions In Zealous Investment in Our Nation (HORIZON) Act”.

Er zijn duidelijke beperkingen aan deze generatie AI-technologie, die een goed gedocumenteerde losse relatie met feiten heeft. Roll Call probeerde ChatGPT te vragen een transcriptie van het evenement van vrijdag om te zetten in “een rapport in Roll Call-stijl”. In plaats daarvan bood hij een samenvatting aan van een volledig verzonnen evenement dat ‘donderdag’ was georganiseerd door de ‘Congressional Artificial Intelligence Caucus’ (die echt is maar er niet bij betrokken was) onder medevoorzitter van ‘congreslid James Garcia’ (niet echt) en opgemerkt door ‘Dr. van de Stanford-universiteit.” Samantha Chen” (ook doen alsof).

Deze AI-“hallucinaties” komen over het algemeen minder vaak voor wanneer programma’s een specifieke gegevensbron krijgen om hun antwoorden te genereren – de poging tot een nieuwsbericht is waarschijnlijk evenzeer mislukt vanwege een gebruikersfout als software met fouten. Schuman zei dat zijn eigen experimenten met ChatGPT om lange rapporten van de Congressional Research Service samen te vatten over het algemeen goede – maar nog steeds onvolmaakte – resultaten opleverden.

Toch zal het Congres de wapenwedloop moeten volgen, aangezien lobbyisten en kiezers AI voor of tegen hen gebruiken, waarschuwde het panel vrijdag. Terwijl technologie vaak exponentieel vooruitgaat, gaat de beleidsvorming veel langzamer, zegt Marci Harris, CEO van de POPVOX Foundation. “Ben je in staat om moderne tools en processen voor je werk te gebruiken op een manier die vergelijkbaar is met hoe andere industrieën deze nieuwe technologieën zullen gebruiken?” vroeg Harris.

Het internet heeft het voor belangengroepen al veel gemakkelijker gemaakt om echte grassroots-bewegingen te ‘astroturven’ of na te bootsen, en congreskantoren te overspoelen met duizenden grotendeels identieke e-mails. AI zal hen echter in staat stellen kantoren te overspoelen met ogenschijnlijk unieke, individueel geschreven correspondentie, waardoor het lijkt alsof duizenden gemiddelde Amerikanen echt een uitgesproken mening hebben over zoiets als de voorgestelde wijzigingen in de Principles of Statement of Expected Credit Loss from the Financial Accounting. Standaarden Raad.

[ad_2]