[ad_1]

Artikel inhoud

James Wong potte de winnaar met 8:39 over in de derde periode, toen de Toronto Jr. Canadiens vijf onbeantwoorde goals scoorden om de Calgary NW Flames dinsdag met 7-4 te verslaan
bij de Hockey Canada Men’s Under-18 Club Nationals in Saint-Hyacinthe, Que.

Artikel inhoud

Alle vijf van die doelpunten vielen in het laatste frame van de beslissing, waardoor de Flames tijdens het toernooi terugvielen naar 0-2.

Artikel inhoud

The Flames openden de score op een doelpunt van aanvoerder Aidan Larose 8:10 in de wedstrijd. Hoewel hij te kort was, nam Luke DeKay later in de eerste periode plaats voor Toronto. Maar het doelpunt van Thomas Matte zette de Flames na 20 minuten op 2-1.

Artikel inhoud

Het doelpunt van Mason Strano bracht de wedstrijd in evenwicht in het tweede frame. Maar de club uit Calgary nam een ​​voorsprong van twee doelpunten in de derde periode na een powerplay-marker van Larose en een vervolgscore van Luke Wong.

In de derde inning waren het echter allemaal Canadiens (2-0), toen Lirim Amidovski en Luciano Bruno – op de powerplay – doelpunten scoorden met een tussenpoos van 64 seconden om de score in evenwicht te brengen. De winnaar werd slechts drie minuten later gescoord door James Wong, die ook een laat doelpunt scoorde nadat teamgenoot Christopher Soares in een leeg doel scoorde.

Doelman Jake Pilon nam het verlies voor de Flames, terwijl Evan Maillet de overwinning veiligstelde.

The Flames staan ​​woensdagochtend weer in actie tegen de Atlantische kampioen Pictou County Majors (0-2).

[ad_2]