[ad_1]

De Republikeinse gouverneur Ron DeSantis van Florida heeft donderdag tijdens een reis naar Israël een wetsvoorstel ondertekend ter bestrijding van antisemitisme.

DE Factuur, gepresenteerd door de Republikeinse vertegenwoordiger van de staat. Republikeinse staatsvertegenwoordiger Mike Caruso. Met Randy Fine in januari kan de politie van Florida mensen beschuldigen van een misdaad die iemand pesten of bedreigen vanwege hun religieuze of etnische achtergrond. Het wetsvoorstel is vorige week door de wetgevende macht van de staat aangenomen en DeSantis heeft het donderdag tijdens zijn reis naar Israël ondertekend. als gevolg bij de Jeruzalem Post. (GERELATEERD: Elite Universiteitsstudenten nodigen spreker uit die beweert dat Israëli’s organen van Palestijnen eten)

DeSantis zei bij de ondertekening dat de Boycot, Divestment and Sanctions-beweging, die bedrijven en instellingen probeert te dwingen hun steun aan Israël in te trekken, volgens The Jerusalem Post nu “DOA” of dood was toen het in Florida aankwam.

“We doen wat we kunnen doen in Florida om het vermogen te verbeteren om mensen verantwoordelijk te houden wanneer het echt de dreigingsgrens overschrijdt”, zei DeSantis. “We vechten terug. We moeten degenen afwijzen die het bestaansrecht van Israël, dat wil zeggen antisemitisme, afwijzen. [W]en stond aan de kant van de strijd tegen antisemitisme.

JERUZALEM, ISRAËL – 27 APRIL: Gouverneur van Florida. Ron DeSantis ondertekent wetsvoorstellen om antisemitisme te bestrijden tijdens een persconferentie in het Museum of Tolerance op 27 april 2023 in Jeruzalem, Israël. (Foto door Amir Lévy/Getty Images)

De wet verbiedt iedereen opzettelijk op privé-eigendom gooien om te intimideren of te bedreigen, en een overtreding van die wet zou resulteren in een aanklacht wegens misdrijf, maar zou worden opgewaardeerd tot een derdegraads misdrijf als de bedreigingen geloofwaardig zouden worden bevonden, aldus het wetsvoorstel. Evenzo zou iemand die iemand lastigvalt, bedreigt of intimideert vanwege zijn religieuze of etnische overtuiging, worden beschuldigd van een misdrijf, maar in combinatie met een geloofwaardige bedreiging zou de aanklacht ook een misdrijf in de derde graad worden.

Florida heeft de afgelopen maanden te maken gehad met een golf van antisemitische incidenten, wat wetgevers in Florida ertoe heeft aangezet actie te ondernemen. als gevolg aan WUSF Public Media, een lokaal mediakanaal. In januari startte de politie een onderzoek naar een bericht dat op een gebouw in Orlando was geprojecteerd met de tekst “Vx Joden”, en Sheriff Mike Chitwood uit Volusia County belde onlangs leden van de Goyim Defence League, een groep die bekend staat om zijn antisemitische retoriek, wegens herhaaldelijk lastigvallen en het bedreigen van joden.

De nieuwe wet zou zich ook richten op vertoningen zoals die in Orlando door de dader te beschuldigen van een derdegraads misdrijf als de politie van mening is dat het getoonde bericht een geloofwaardige bedreiging voor de ontvanger vormde.

“Voor de nazi-misdadigers van Florida, ik heb nieuws: val Joden aan op hun terrein en je gaat naar de gevangenis… [n]”Nooit meer betekent nooit meer”, zei Fine in een Tweeter na ondertekening op donderdag.

Het kantoor van DeSantis reageerde niet onmiddellijk op het verzoek om commentaar van de Daily Caller News Foundation.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Neem voor vragen over onze richtlijnen of samenwerking met ons contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.[ad_2]