[ad_1]

De Californische democratische vertegenwoordiger Eric Swalwell gebruikte zijn tijd tijdens een hoorzitting op woensdag over kinderhandel door migranten om een ​​getuige te ondervragen over zijn Twitter-bericht vanuit het Capitool op 17 januari. 6.

Een recent rapport van de New York Times geeft aan dat de Verenigde Staten regering plaatst migrantenkinderen die de zuidelijke grens oversteken willens en wetens alleen in de handen van ongecontroleerde sponsors. De House Judiciary Subcommittee on Immigration Integrity, Security, and Enforcement hield de hoorzitting getiteld “The Biden Border Crisis: Exploitation of Unaccompanied Alien Children”, waar het lid van het Democratische Congres getuige Sheena Rodriguez, president van de Alliantie voor een veilig Texas, om zijn post op sociale media in de buurt van het Capitool op 1 januari toe te lichten. 6. (GERELATEERD: EXCLUSIEF: Klokkenluider onthult dat wetshandhavers er niet in slagen sponsors van migrantenkinderen te controleren)

SHOW:

“Welkom en bedankt voor uw komst om vandaag te getuigen. Miss Rodriguez, was u in de hoofdstad op 1? 6 januari?” vroeg Swalwell.

Rodriguez antwoordde en zei dat ze niet in het Capitool was, maar gewoon “ter plaatse buiten de met vlaggen zwaaiende reflectievijver”.

Swalwell liet vervolgens een foto zien van de buitenkant van het Capitool van 1 januari. 6 waarvan Rodriguez bevestigde dat het van zijn account was.

“Ben je verder gegaan dan waar je was op die foto?” zei Swalwell.

‘Nee, meneer,’ zei ze.

Rodriguez zei ook dat ze zich niet kon herinneren dat ze die dag door politiebarricades was gegaan.

“Heb je ooit geweld gezien op 1 en 6 januari?” vroeg Swalwell.

“Nee, dat deed ik niet,” antwoordde Rodriguez en voegde eraan toe: “Ik zag een rode raket omhoog gaan. Ik kan me de tijd niet herinneren, maar dat was het zo’n beetje. Ik ben geen geweld tegengekomen, eigenlijk was het vrij vredig Ik heb de avond ervoor deelgenomen aan enkele gebeden.

Swalwell vroeg Rodriguez naar het geweld dat plaatsvond toen grote menigten het Capitool binnenkwamen.

“Bent u het er echter mee eens dat er die dag geweld tegen politieagenten heeft plaatsgevonden?” vroeg Swalwell.

‘Meneer, ik weet niet zeker wat dit te maken heeft met kinderuitbuiting, zoals het jonge meisje dat die band droeg,’ zei Rodriguez terwijl hij zijn arm opstak.

Swalwell vroeg verder naar de tweet van Rodriguez.

“Je hebt dit publiekelijk getweet. De meerderheid wist dat je op 1 en 6 januari op het terrein van het Capitool was, en daarom is je geloofwaardigheid net zoals elke getuige, inclusief de democratische getuige, aanleiding tot ondervraging, en daarom denk ik dat mijn vraag is: wist u, weet u dat er geweld plaatsvond in het Capitool op 1 januari 6?

“Dat zeggen de media”, zei Rodriguez.

Swalwell vroeg Rodriguez of ze de berichten in de media over de aanval op het Capitool geloofde.

“Ik kan alleen vertrouwen op mijn persoonlijke ervaring en… als zwaaien met een vlag en bidden voor het Hooggerechtshof en buiten staan ​​zwaaien met een vlag op openbaar terrein een misdaad is, ben ik echt niet zeker van de relevantie… we hebben kinderen die worden verkracht vanwege het geld van onze belastingbetaler’, zei Rodriguez.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Als u vragen heeft over onze richtlijnen of onze samenwerking met ons, neem dan contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.[ad_2]