[ad_1]

Fox News-presentator John Roberts heeft donderdag een verslaggever van de Los Angeles Times verscheurd over een “spiekbriefje” dat president Joe Biden tijdens een persconferentie meldde.

“Meestal als er een grote persconferentie is, niet noodzakelijkerwijs twee-op-twee zoals gisteren, zullen ze bijna een bestuursvergadering houden met de president, letterlijk anticiperend op elke vraag die uit de mond van een verslaggever komt”, vertelde Roberts aan gastco-host Aisha Hasnie. “Dus je doel in deze persconferenties is om te proberen de vraag te vinden waarop ze zich niet hebben voorbereid en de president te blokkeren, als je wilt. Ik heb presidenten de hele weg terug naar Clinton behandeld en ik zou het ze nooit, nooit vertellen wat ik ging vragen op een persconferentie. (GERELATEERD: DCNF Reporter confronteert Pete Buttigieg, die vervolgens een foto van de reporter maakt)

SHOW:

“Als ik dat deed, zou ik terecht worden geharkt door mijn werkgever”, zei Roberts eerder werk voor CBS en CNN en was Fox News’ hoofdcorrespondent in het Witte Huis tijdens de regering-Trump.

Fox News Witte Huis-correspondent Jacqui Heinrich noemde het spiekbriefje een “voor de hand liggende waarschuwing” in een rapport voorafgaand aan de opmerkingen van Roberts.

Dat was president Joe Biden fotografie Woensdag met wat leek op een ‘spiekbriefje’ met een foto van Los Angeles Times-verslaggever Courtney Subramanian en een vraag die lijkt op een vraag die ze stelde tijdens de persconferentie van Biden met de Zuid-Koreaanse president Yoon Suk-yeol.

“Ik werk niet vaak in het Witte Huis, maar als ik Jacqui vervang [Heinrich] of Pieter [Doocy],,Er zijn gelegenheden geweest dat medewerkers van het Witte Huis stand voor stand kwamen en vroegen of je geïnteresseerd was, in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent”, zei Hasnie. “We geven vragen nooit letterlijk door, maar ik denk dat het eerlijk en gemakkelijk is om te zeggen wat we gaan vragen.”

De Los Angeles Times ontkende dat Surbamanian het Witte Huis de vraag had gesteld die het vooraf zou stellen.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Neem voor vragen over onze richtlijnen of samenwerking met ons contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.[ad_2]