[ad_1]

Green gaf tijdens de vergadering van woensdag aan dat het wetsvoorstel van zijn commissie de steun had van alle Republikeinen in het panel, en zei dat het wetsvoorstel was ingediend door hem en “al mijn mede-Republikeinen in de commissie”.

De wetgeving, die maandag is vrijgegeven, zou de bouw van de grensmuur hervatten, het aantal Border Patrol-agenten verhogen en de grensbeveiligingstechnologie verbeteren.

Het zou ook voorkomen dat Douane en Grensbewaking migranten toestaat om afspraken te maken aan de grens om asielaanvragen in te dienen via de app CBP One, die daarvoor onlangs is uitgebreid. Volgens het wetsvoorstel mag de app “uitsluitend voor de controle van bederfelijke waren” worden gebruikt.

Thompson bekritiseerde zijn Republikeinse tegenhangers omdat ze de Democraten niet hadden geraadpleegd over het wetsvoorstel en in plaats daarvan de tekst op het laatste moment met hen hadden gedeeld. “Zo hebben we de dingen hier gewoon niet gedaan. Zo zouden we de dingen niet moeten doen”, zei Thompson.

Green zei tijdens de vergadering van woensdag dat de wetsvoorstellen van de Homeland Security and Justice Committee “samen verder moeten gaan”, wat aangeeft dat de wetsvoorstellen van de twee commissies later zouden worden gecombineerd.

[ad_2]