[ad_1]

President Joe Biden ging donderdag in detail in op zijn nauwe relatie met zijn kleinkinderen en weigerde het bestaan ​​te vermelden van de kleindochter die zijn zoon Hunter Biden buitenechtelijk had.

De president heeft de vierjarige dochter van Hunter Biden, Navy Joan Roberts, nooit publiekelijk erkend als zijn kleindochter. Lunden Roberts, de ex-vlam van Hunter Biden, heeft via een vaderschapstest bewezen dat Hunter de vader is en voert een juridische strijd met hem om de achternaam van Navy Joan te veranderen in Biden. Jager vertelde de rechter dat het geven van de achternaam van de president aan zijn kind de marine een “vreedzaam bestaan” zou ontnemen.

“Ik heb zes kleinkinderen, en ik ben gek op ze, en ik praat elke dag met ze. Het is geen grap”, zei Biden terwijl hij kinderen toesprak op een conferentie in de pers van het Witte Huis “Breng je kind naar het werk”.

Vervolgens verstrekte hij details over elk van zijn kleinkinderen, waarbij hij marine Joan Roberts wegliet.

“Mijn oudste kleindochter is vernoemd naar een van mijn dochters die ik lang geleden verloor bij een ongeluk, en ze heet Naomi. En dan heb ik nummer twee, ik heb een [grand]dochter die in de milieubeweging werkt, haar naam is Finnegan, die is vernoemd naar mijn moeder, ‘zei Biden.’ En nummer drie, mijn kleindochter, ik noem haar mijn ‘all-American’, ze was een geweldige kleine atleet , en ze staat op het punt om over ongeveer twee weken af ​​te studeren… de bijnaam die we haar noemen is Macy. En dan heb ik nog twee andere kleindochters die ik net heb gesproken… Haar naam is Natalie, en ze is een laatstejaars op de middelbare school… en dan heb ik een kleinzoon die een laatstejaars gaat worden op de middelbare school, en nu heb ik een nieuwe, een nieuwe kleine jongen, die drie en een half jaar oud is.

“Raad eens, ze zijn gek op me, omdat ik zoveel aandacht aan ze besteed”, voegde hij eraan toe.

Hunter Biden heeft zijn dochter nooit gezien en heeft nooit de wens geuit om dat te doen, Roberts’ advocaat, Clint Lancaster, gezegd CNBC in 2022. (GERELATEERD: Biden-familie verbiedt de dochter van Hunter Biden om twee jaar op rij kleinigheidjes te bewaren)

Een rechter heeft de eerste zoon bevolen om alle vaderschapshoorzittingen met betrekking tot zijn dochter persoonlijk bij te wonen, en Hunter zal naar verwachting op 1 mei een hoorzitting bijwonen.

De president en de first lady hingen kousen op voor hun kleinkinderen tijdens hun twee jaar in het Witte Huis, maar niet voor de marine.[ad_2]