[ad_1]

De Californische Democratische Rep. Eric Swalwell reageerde niet vriendelijk op de Republikeinse Rep. Texas. Opmerkingen van Troy Nehls tijdens een congreshoorzitting woensdag over de vermeende relatie van Swalwell met een Chinese spion.

Swalwell en Nehls namen deel aan een publiek over de uitbuiting van niet-begeleide minderjarige migranten die worden vastgehouden door de Subcommissie Immigratie-integriteit, veiligheid en handhaving van het Huis van Justitie. (GERELATEERD: Marjorie Taylor Greene braadt Eric Swalwell op zijn gezicht wegens vermeende ‘seks’ met vermoedelijke Chinese spion)

“SP. Rodriguez, het spijt me dat je moest – je bent hier voor een grenshoorzitting, ze willen niet praten over een grens. Meneer Swalwell is daar, natuurlijk weet iedereen dat hij opmerkingen heeft gemaakt, hij heeft een geblokte voorbij,’ zei Nehls toen Swalwell hem onderbrak.

‘Het spijt me, ik heb een bewogen verleden? flapte Swalwell eruit.

‘Het is mijn tijd,’ antwoordde Nehls. ‘Vermeende zakelijke transacties met Yum Yum,’ vervolgde hij.

Swalwell onderbrak Nehls opnieuw en drong erop aan dat “je die shit niet kunt zeggen. Dat is niet waar’, zei Swalwell.

“Hij had een vermeende relatie met Yum Yum, nu is hij boos”, vervolgde Nehls terwijl de commotie volgde.

Nehls verwees naar de vermeende relatie van Swalwell met Christine Fang, een vermeende Chinese spion die ook wel bekend staat als Fang Fang. Naar verluidt had ze van 2011 tot 2015 relaties met Swalwell en andere Californische politici, een onderzoek uit december 2020 door Axio’s vinden.

Fang verzamelde naar verluidt campagnebijdragen voor Swalwell en plaatste een stagiair in zijn congreskantoor. Ze werkte naar verluidt voor het Chinese ministerie van Staatsveiligheid en ontwikkelde seksuele relaties met twee burgemeesters van steden in het middenwesten van de VS, meldde Axios.

Swalwell heeft elk wangedrag in zijn relatie met Fang ontkend. Hij werd in januari door voorzitter Kevin McCarthy ontslagen uit de House Intelligence Committee vanwege de vermeende relatie met Fang.[ad_2]