[ad_1]

Voormalig president Donald Trump kreeg donderdag een daverend applaus tijdens een bijeenkomst in New Hampshire toen hij de spot dreef met president Joe Biden omdat hij verdwaalde op het podium.

Trump verzamelde zich met supporters in Manchester, New Hampshire, en volgde Biden na door te doen alsof hij verdwaalde op het podium, video show.

“Je zou denken dat hij tenminste één keer zou opstaan ​​en zeggen: ‘Ik ben kandidaat voor het presidentschap – waar, waar ga ik heen, waar ga ik in godsnaam heen'”, zei Trump terwijl hij deed alsof hij verwoed om zich heen keek. , gelach uit de menigte trekkend. (GERELATEERD: Trump maakt eerste stop in New Hampshire voor 2024-campagne, kondigt leiderschapsteam aan)

“Ik wil naar buiten, oh nee daar, daar”, zei Trump met een aangeslagen stem voordat hij wegliep van het podium en verward deed. De menigte barstte los bij het gebaar van Trump en hij keerde terug naar het podium om het applaus te horen. De oud-president vervolgde na enkele ogenblikken zijn toespraak.

“Een voorverpakte video die zeven keer nodig zou hebben gehad om correct te worden, als ‘correct’ is wat je het wilt noemen. Daarin zegt hij dat hij rent omdat ‘Trump en MAGA een bedreiging vormen voor de democratie’, kun je geloven Het?” Trump zei in verwijzing naar Biden’s presidentiële campagnevideo.

Biden kondigde zijn herverkiezingscampagne voor 2024 in drie minuten aan video Dinsdag, waarin hij uitlegde waarom hij ‘de klus gaat afmaken’. Hij neemt het op tegen de Democratische kandidaten Robert F. Kennedy Jr. en Marianne Williamson voor de nominatie van de partij.[ad_2]