[ad_1]

One Big Question-afbeelding met afbeeldingen van Jay Jay Okocha en Zlatan Ibrahimovic

Soms kijk je als fan naar een tegenstander en kan je niets anders doen dan knikken en bewonderen.

Dus wie zijn deze sterren die het ultieme respect hebben verdiend van rivaliserende kijkers?

BBC Sport vroeg onze gemeenschap van fanschrijvers welke speler eruit sprong als de beste om het op te nemen tegen hun club.

Arsenaal

Charlene Smit, AFTVexterne link

Een paar grote talenten hebben tegenover Arsenal gestaan ​​en hebben altijd goed tegen ons gespeeld. De meest opvallende is echter Wayne Rooney. Hij scoorde een iconisch doelpunt (16 jaar oud) tegen ons in 2002 en brak onze reeks van 30 wedstrijden ongeslagen.

AstonVilla

Richard Sutherland, De Villapark Podcastexterne link

Christian Vieri, destijds een van Europa’s beste spitsen, stond in de rij voor Atletico Madrid in de kwartfinale van de UEFA Cup in Villa Park in maart 1998. Ik herinner me dat aanraking, vaardigheid, snelheid en beweging van Vieri boven alles op het veld stonden. Je kon zien dat hij de complete spits was.

Bournemouth

Tom Jordaan, De achterkant van het netexterne link

Manchester City blijft het enige team van wie we geen punt hebben gepakt in de topvlucht en Kevin de Bruyne is daar een grote reden voor. Zijn vermogen om het spel te dicteren is fascinerend en zijn intelligentie met de bal is voortreffelijk. Hij wordt een Premier League-grootheid.

Brentford

Ian Westbrook, bijenexterne link

Glenn Hoddle moet de beste speler zijn die ik tegen Brentford heb gezien.

In 1993, als speler-manager van Swindon die sweeper speelde, was hij kalm gepersonifieerd toen hij de Robins naar een doelpuntloos gelijkspel leidde in Griffin Park – nadat ze waren teruggebracht tot negen man toen zijn beide aanvallers in de eerste helft rode kaarten kregen.

Brighton en Hove Albion

Stuart Matthews, trotse meeuwenexterne link

Als ik er één zou moeten kiezen, zou het Cristiano Ronaldo zijn. Nadat ik zijn geboorteplaats heb bezocht en zijn standbeeld heb gezien, kan ik zien waar zijn liefde voor het spel vandaan komt.

Hij is door de jaren heen een ongelooflijke speler, doelpuntenmaker en veelzijdig voetballer geweest. Onze overwinning op Manchester United vorig seizoen was waarschijnlijk zijn slechtste wedstrijd. Hem zien lachen terwijl we de een na de ander scoorden, vatte zijn gevoelens en frustratie alleen maar samen.

Chelsea

Ross afmeren, Chelsea fancastexterne link

Voor fans van meerdere generaties zouden George Best, Eric Cantona, Luis Figo en zelfs de grote Pele zelf allemaal worden beschouwd als een van de besten die ooit tegen de Blues hebben gespeeld.

De grootste vond echter plaats op een Champions League-avond in 2005, toen Ronaldinho scoorde met een absoluut verbluffende finish vanaf 20 meter afstand op Stamford Bridge.

kristallen paleis

Jay Crame, adelaars snavelexterne link

Ik denk aan een speler: Zlatan Ibrahimovic. De briljante Zweedse spits, die vier keer scoorde tegen Engeland in één wedstrijd, sierde Selhurst Park in 2016. Bovendien scoorde hij een late winnaar voor Manchester United! Bitterzoet, maar dat is wat winnaars doen, en hij is degene die nog steeds speelt op 41-jarige leeftijd.

Everton

Briony Bragg, Deze fangirlexterne link

Hoewel hij niet meer in zijn beste jaren is en ook deel uitmaakt van de controverses van Manchester United op dit moment, hoe kun je niet onder de indruk raken van een van Europa’s grootste doelpuntenmakers, Cristiano Ronaldo, die doet wat hij nog steeds beter doet in Goodison Park in oktober 2022. ?

Fulham

Dan Crawford, Einde aan Hammyexterne link

David Felgate, 38, werkte op een houthandel toen hij Fulham op afstand hield met een reeks uitstekende reddingen om een ​​lucratieve FA Cup-herhaling veilig te stellen voor niet-league Leigh RMI in 1998. Toen noemde de baas van de Cottagers, Kevin Keegan, het ” het beste scherm dat ik ooit heb gezien – op elk niveau.”

Leeds Verenigde

jess vierheid, Zijn spel ookexterne link

De Bruyne… wauw! Hij is een absolute tovenaar op het middenveld. KDB heeft de laatste tijd tal van doelpunten tegen ons neergezet, en scoorde enkele jaren geleden ook zelf een absolute beauty voorbij Illan Meslier. Ik heb het geluk dat ik hem live heb zien optreden – hij is gewoon van wereldklasse!

Leicester stad

Sam Holloway, Leicester FanTVexterne link

Het moet Harry Kane zijn. In mijn leven zijn er veel geweldige spelers geweest die het tegen ons opnemen, waaronder Ronaldo en Erling Haaland, maar Kane is nog steeds de gevaarlijkste en je weet dat hij thuis of uit tegen ons zal scoren.

Liverpool

Jos Sexton, De Anfield-envelopexterne link

Ik heb het geluk dat ik Liverpool heb zien spelen op enkele van de grootste voetbalevenementen ter wereld, dus ik had het geluk om Lionel Messi te zien in het Nou Camp. Helaas scheidde hij de Reds voordat hij een weelderige vrije trap verpletterde om een ​​3-0 overwinning af te ronden in de heenwedstrijd van de halve finale van de Champions League 2019. We weten echter allemaal wat er daarna gebeurde. …

Manchester City

Ger Degan, voorheen van Maine Road Rambleexterne link

Hij moet mogelijk de beste speler zijn om ooit het team waar ik van hou te hypnotiseren – en niet bij machte zijn om hem te stoppen. De twee wedstrijden die Messi tegen City speelde in de Champions League-ronde van 2014/15 van 16 waren echt geweldig. Hij scoorde niet bij de loting, maar hij was op het hoogtepunt van zijn kunnen en zo invloedrijk in elk aspect van het spel. Gewoon een voetbalgenie die kon doen wat hij wilde.

Manchester United

Dale O’Donnell, Nieuwsexterne link

Eden Hazard komt voor de geest van spelers die ik live heb gezien. Door de jaren heen hebben betere spelers tegen ons gespeeld, zoals Kaka en Ronaldo, maar de voormalige vleugelspeler van Chelsea was een constante lastpost. En ik geef die eer niet aan Mohamed Salah nadat ik Ashley Young hem op Old Trafford in de zak heb zien steken.

Newcastle United

Peter Davey, LoadedMag NUFCexterne link

Een speler die er voor mij echt uitspringt, is Ronaldo. Een van de grootste spelers aller tijden en in zijn pracht en praal bij Manchester United vernietigde hij ons vanaf de linkervleugel. Snelle verlichting, vaardigheid om te evenaren en een slag die op dat moment nog nooit eerder door iemand in het voetbal was gezien. We konden het gewoon niet aan.

Nottingham Forest

Ben Dore, Doré op tourneeexterne link

Het moet Cesc Fabregas zijn die voor Chelsea speelde tegen Forest in de FA Cup in 2019. Zijn beweging aan en naast de bal was ongelooflijk, maar zijn lange pass naar de aanvallers was gewoon geweldig. Ik wou dat Forest een speler als Fabregas had, want ik kon hem keer op keer bekijken.

Southampton

Ray Hunt, In dit nummerexterne link

Het is altijd een hoogtepunt geweest om de Manchester United-ploegen van Sir Alex Ferguson van dichtbij te zien bij de Dell, hoewel het vaak in een nederlaag eindigde. Cantona springt er het meest uit. Op een steenworp afstand van de man zijn is iets dat ik niet zal vergeten. Zo goed als elke grote, en hij speelde met die arrogantie die hem van anderen scheidde.

Tottenham Hotspur

John Wenham, Leliewitte roosexterne link

Nadat ik zowel Messi als Ronaldo tegen Spurs heb gezien, zal mijn antwoord iemand zijn die voor Bolton Wanderers speelde, je misschien verbazen. Het is de non-conformistische goochelaar die kon hypnotiseren met de bal aan zijn voeten: Jay-Jay Okocha. Bedrog, zelfvertrouwen en arrogantie om te doen waar anderen alleen maar van kunnen dromen.

West Ham United

Mia Claydon, Groene straathamersexterne link

Hazard verscheurde West Ham in 2019 in een wedstrijd die ik nooit zal vergeten. Hij was een van de technisch meest begaafde spelers die de Premier League heeft gezien, en verreweg de beste speler die ik heb mogen zien spelen tegen de Hammers.

Zwervers van Wolverhampton

oogverblindende Dave, Altijd wolven fan-tvexterne link

Bij hun opmars naar de titel in 2022 vernietigde Manchester City Wolves met 5-1 en was De Bruyne degene die de schade toebracht. Hij scoorde een hattrick in 24 minuten en vier doelpunten in totaal. Wolves had gewoon geen antwoord voor de maestro op het middenveld en het enige wat we konden doen was achterover leunen en genieten van de show van De Bruyne.

Alles wat je moet weten over de banner van je Premier League-teamBBC Sport Banner voettekst[ad_2]