[ad_1]

Voormalig NCAA-zwemmer Riley Gaines hekelde Lia Thomas woensdag wegens ‘gaslighting’ en ’emotionele chantage’ en zei dat de transgenderzwemmer ‘pure rechten en egoïsme’ toonde tijdens een optreden in podcast.

Thomas, een transgendervrouw die deelnam aan de NCAA-zwemkampioenschappen van 2022, viel op maandag degenen aan die zich verzetten tegen transgendervrouwen die deelnemen aan vrouwensporten terwijl ze het recht van een transgender op transitie steunden en noemde het “halve steun”. podcast met transgenderzwemmer Schuyler Bailar. Zestien van Thomas ‘teamgenoten schreven in februari 2022 anoniem naar de NCAA met het verzoek Thomas uit de competitie te weren.

“Wat Thomas in deze podcast doet, is mensen gewoon het gevoel geven dat ze ongelijk hebben door zich ongemakkelijk te voelen in de kleedkamer, dat ze oké zouden moeten zijn om een ​​stap terug te doen en te glimlachen en deze mannen toe te staan ​​onze plaatsen op het podium in te nemen, onze titels, neem onze beurzen, neem onze kansen weg”, Gaines, die concurreren tegen Lia Thomas als lid van het zwemteam van de Universiteit van Kentucky tijdens de NCAA-kampioenschappen van 2022, hebben mede-organisatoren Sandra Smith en John Roberts van “America Reports” verteld. (GERELATEERD: ‘Het is volkomen walgelijk’: Piers Morgan dringt aan op Dem’s vertegenwoordiger over het beschermen van vrouwenrechten)

Thomas beschuldigde haar teamgenoten aan de Universiteit van Pennsylvania er tijdens de podcast ook van “antifeministisch” te zijn.

SHOW:

“Ik sprak met verschillende teamgenoten van Thomas, een zelfs gisteren nog na het bekijken van deze podcast, die me vertelde dat de gaslighting die Thomas beschreef, was waar ze vorig jaar mee te maken hadden gehad. Ze vertelde me over een aantal echt hartverscheurende en gruwelijke verhalen dat resulteerde in emotionele chantage door Thomas en hun universiteit om te proberen hun stemmen het zwijgen op te leggen, hun stemmen te onderdrukken, te proberen hen schuldig te laten voelen omdat ze eerlijke competitie en veiligheid in hun sport willen, ‘vervolgde Gaines. “Het woord dat in me opkomt als ik dit zie podcast is puur recht en egoïsme en het is totale minachting voor vrouwen.”

“Ze gebruiken het mom van feminisme om transfobe overtuigingen te pushen”, zei Thomas tijdens de podcast.

Het Wisconsin Institute for Law and Liberty publiceerde een brief Vrijdag eiste antwoorden van het schooldistrict in Sun Prairie na een incident op 3 maart waarbij een transgendervrouw naar verluidt een douche nam met vier 14-jarige meisjes.

“Het zijn 14-jarige meisjes”, zei Gaines toen hem door Roberts naar het incident werd gevraagd. “Ze zouden nooit in een positie moeten zijn waarin ze mannelijke genitaliën zien zonder toestemming te geven. Het is verbluffend en het komt steeds vaker voor.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Als u vragen heeft over onze richtlijnen of onze samenwerking met ons, neem dan contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.[ad_2]