[ad_1]

  • Het Seattle Children’s Hospital biedt educatieve gidsen die medische professionals aanmoedigen om jonge patiënten met genderidentiteitsproblemen snel gemengde medische behandelingen aan te bieden, zoals menstruatieonderdrukking en puberteitblokkering.
  • De gidsen vermelden grotendeels geen vermelding van diensten voor geestelijke gezondheidszorg en stellen dat deze optioneel zijn en bij externe instellingen moeten worden gezocht; de genderkliniek van het ziekenhuis biedt geen langdurige geestelijke gezondheidstherapie.
  • “Het meest vernietigende aspect van deze documenten is de herhaalde bewering dat de Gender Clinic geen diensten voor geestelijke gezondheidszorg levert”, zegt Dr. Stanley Goldfarb, voormalig associate dean of curriculum aan de faculteit geneeskunde van de University of Pennsylvania en huidig ​​​​president van Do Geen kwaad, vertelde de Daily Caller News Foundation. “Het idee dat deze kinderen, die vaak depressief, angstig en zelfs autistisch zijn, niet profiteren van deze diensten op een manier die nauw verband houdt met de activiteiten van de genderkliniek, is verschrikkelijk.”

Het Seattle Children’s Hospital moedigt medische professionals aan om snelle biomedische interventies aan te bieden als standaardbehandeling voor jonge patiënten met genderidentiteitsproblemen, zelfs als ouders sceptisch zijn, en vermijdt grotendeels het aanbevelen van diensten voor geestelijke gezondheid aan genderdysfore jongeren, volgens documenten die door het ziekenhuis zijn vrijgegeven.

Het ziekenhuis, dat onlangs kritiek kreeg vanwege reclame voor transgenderoperaties voor minderjarigen, gepubliceerd verschillende gidsen om beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg te informeren over hun behandelingsbeslissingen met betrekking tot “genderbevestigende medische zorg” voor jongeren. De gidsen promoten puberteitblokkers en menstruatieonderdrukkende medicijnen voor jonge patiënten, vermelden geen screenings op de geestelijke gezondheid als een noodzakelijke stap voordat medicatie wordt toegediend, en stellen in plaats daarvan dat behandelingen voor geestelijke gezondheid optioneel zijn en buiten moeten worden gezocht.

“Het meest vernietigende aspect van deze documenten is de herhaalde bewering dat de Gender Clinic geen diensten voor geestelijke gezondheidszorg levert”, zegt Dr. Stanley Goldfarb, voormalig associate dean of curriculum aan de faculteit geneeskunde van de University of Pennsylvania en huidig ​​​​president van Do Geen kwaad, vertelde de Daily Caller News Foundation. “Het idee dat deze kinderen, die vaak depressief, angstig en zelfs autistisch zijn, niet profiteren van deze diensten op een manier die nauw verband houdt met de activiteiten van de genderkliniek, is verschrikkelijk.”

Kinderen met autisme zijn enorm oververtegenwoordigd in de transgender-geïdentificeerde jeugdpopulatie, en psychische problemen, waaronder angst en depressie, komen veel voor in deze demografie.

Een gids van het Seattle Children’s Hospital met de titel “Algorithm: Gender Affirming Medical Care for Youth” vermeldde interesse in genderbehandelingen als de enige kwalificatie die nodig is voor patiënten die puberteitblokkers en geslachtshormonen krijgen. Het geeft een opsomming van verschillende wegen naar biomedische interventies, terwijl behandeling in de geestelijke gezondheidszorg alleen wordt genoemd als een “aanvullende hulpbron” in de context van patiënten die niet geïnteresseerd zijn in blokkers, hormonen of operaties.

Als de patiënt geïnteresseerd is in geslachtsoverschrijdende behandelingen, maar de ouders twijfelen, moeten beoefenaars de “ja”-route volgen, wat betekent dat ze puberteitblokkers beschikbaar moeten stellen, het kind moeten doorverwijzen naar een genderkliniek en advies moeten geven over hechting en terugtrekking, volgens het document. Een woordvoerder van het ziekenhuis vertelde de Daily Caller News Foundation dat toestemming van de ouders vereist is voor ‘geslachtsbevestigende medische zorg’ voor minderjarigen en reageerde niet op een follow-up met betrekking tot de discrepantie tussen die bewering en advies. (GERELATEERD: Dem State rep zegt dat artsen ‘verantwoordelijk’ moeten worden gehouden als ze geen trans-procedures uitvoeren)

“Screen op depressie, angst en suïcidale neigingen, en verwijs naar een therapeut voor geestelijke gezondheidszorg als er zorgen zijn, of voor voortdurende genderonderzoek. Let op: Gender Clinic biedt geen gendertherapie. geestelijke gezondheid op lange termijn, “zegt de gids in een sectie voor patiënten die niet geïnteresseerd zijn in medische procedures voor transgenders.

“Deze algoritmen zijn ontworpen om kliniektijd te besparen, zodat alleen patiënten die verlangen naar zogenaamde genderbevestigende zorg naar de kliniek komen. Ze vertegenwoordigen wegen voor huisartsen om patiënten op deze manier te betrekken, er is geen plaats in deze set van algoritmen voor de beoordeling van de geestelijke gezondheid van patiënten, “zei Goldfarb.

Kinderen die geïnteresseerd zijn in geslachtsoverschrijdende behandelingen maar nog niet met de puberteit zijn begonnen, moeten elke zes maanden een lichamelijk onderzoek ondergaan om te letten op tekenen van puberteit, en in de tussentijd moeten ze advies krijgen over het fixeren van de borstkas en het “vouwen”, volgens de gids. . Blokkers worden een optie aan het begin van de puberteit en patiënten van 13,5 jaar en ouder kunnen worden doorverwezen naar genderklinieken als ze geslachtshormonen willen gebruiken.

Evenzo vermeldt een gids van het ziekenhuis uit november 2021 met de titel “Algorithm: Menstrual Suppression for Gender Diverse Youth” alleen geestelijke gezondheidsdiensten in de context van patiënten die niet geïnteresseerd zijn in menstruatieonderdrukking, in welk geval medische hulpverleners zeggen “een verwijzing te overwegen”. naar een therapeut voor de geestelijke gezondheidszorg als er problemen zijn met depressie of angst, of voor voortdurend genderonderzoek.Het grootste deel van de gids gaat over wanneer en hoe de menstruatie van een patiënt kan worden geblokkeerd.

“Als de patiënte van streek is door haar menstruatie, bespreek dan opties voor menstruatieonderdrukking. Menstruatieonderdrukking kan dysforie bij veel patiënten helpen verlichten”, staat er. De enige kwalificatie die in het document wordt vermeld voor menstruatieonderdrukking is dat de patiënt geïnteresseerd is om het na te streven.

Cross-sex-procedures hebben een breed scala aan negatieve bijwerkingen, als gevolg volgens de protocollen van het ziekenhuis voor “genderbevestigende” hormonen, die voor het laatst in februari zijn bijgewerkt. Puberteitsremmers kunnen symptomen van de menopauze, verminderde botdichtheid, beperkte groei, inclusief lengte, en, indien gevolgd door geslachtshormonen, beperkte vruchtbaarheid veroorzaken, volgens protocollen. (GERELATEERD: Dit grotendeels onbekende psychologische fenomeen kan mannen ertoe aanzetten om trans te worden, zeggen experts)

Puberteitskasten beperken ook de opties van patiënten als ze uiteindelijk besluiten om geslachtsoverschrijdende operaties te ondergaan, volgens protocollen; mannelijke patiënten bij wie de natuurlijke puberteit is geblokkeerd, kunnen mogelijk geen vaginoplastiek van de penisinversie ondergaan en moeten in plaats daarvan darmweefsel gebruiken om een ​​neovagina te construeren. Ondertussen kunnen geslachtshormonen volgens hetzelfde document trombo-embolische aandoeningen, beroertes, borstkanker en vruchtbaarheidsproblemen veroorzaken.

Het Seattle Children’s Hospital kwam eerder in september onder vuur te liggen nadat online activisten de aandacht hadden gevestigd op hun ‘genderbevestigende chirurgische programma’, dat ‘tieners en jonge volwassenen behandelt’ door middel van “complexe procedures, waaronder gezichts- en nekchirurgie, operaties aan de bovenkant (borst/borst), lagere (genitale) chirurgie en lichaamscontouren, ” als gevolg naar zijn website. Het programma pronkt met zijn programma’s die “genderbevestigende chirurgie voor zowel jongeren als volwassenen” aanbieden; het ziekenhuis biedt een breed scala aan geslachtsoverschrijdende operaties, hoewel het heeft verklaard dat het geen genitale operaties voor minderjarigen aanbiedt.

Het ziekenhuis spande ook samen met de Universiteit van Washington (UW) om hun sporen uit te wissen in de zomer van 2022 nadat ze ten onrechte beweerden dat hun studie puberteitblokkers en geslachtshormonen had gevonden die de geestelijke gezondheid van jongeren verbeterden. De onderzoekers hadden beweerd dat hun studie had aangetoond dat hormoonbehandelingen verband hielden met een verbeterde geestelijke gezondheid bij transjongeren, maar degenen in de studie die puberteitblokkers en hormonen gebruikten, zagen geen significant verschil in depressie en zelfmoordrisico.

Het personeel erkende intern dat hun eerste persbericht onnauwkeurig was, maar woordvoerders van beide instellingen kwamen overeen om op basis daarvan onnauwkeurige persberichten niet te corrigeren en om vragen van de media die ze conservatieven noemden, waaronder de Daily Caller News Foundation, te negeren, onthulden interne e-mails.

“Genderbevestigende zorg wordt verleend in overeenstemming met evidence-based richtlijnen voor zorg voor adolescenten, gepubliceerd door WPATH en de Endocrine Society”, vertelde een woordvoerder van Seattle Children’s aan DCNF. “Voor patiënten jonger dan 18 jaar vereist genderbevestigende medische zorg de toestemming van elke ouder of voogd die medische beslissingsrechten heeft voor die patiënt.”

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Als u vragen heeft over onze richtlijnen of onze samenwerking met ons, neem dan contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.[ad_2]