[ad_1]

Wynn Al Marjan Island, gelegen in een ongerepte omgeving met uitzicht op de azuurblauwe wateren van de Arabische Golf, rijst meer dan 305 meter boven de zee uit en verwelkomt bezoekers in een luxe luxe ervaring, inclusief luxe voorzieningen, uitzonderlijk entertainment en gaming. Voor zijn eerste project in de regio Midden-Oosten en Noord-Afrika (MENA) zal de in de VS genoteerde ontwikkelaar en exploitant van luxeresorts een serene en elegante omgeving creëren die zich laat inspireren door het weidse uitzicht op de zee en de warme en ontspannen oceaanomgeving brengt in zijn moderne omgeving. hotel van wereldklasse.

Met een geschatte projectkost van ca 3,9 miljard dollar, zal het iconische silhouet van het eiland Wynn Al Marjan de opkomst van het emiraat als een belangrijke wereldwijde toeristische bestemming transformeren en versnellen, terwijl het door middel van toerisme en het scheppen van banen substantiële waarde voor de economie creëert. Het project zal de weg vrijmaken voor de versnelde groei van gerelateerde bedrijfssectoren. De bouw van de fundering begon eerder dit jaar op het terrein.

De high-design weelde van het merk zal worden weerspiegeld in de meer dan 1.500 weelderig ingerichte kamers, suites en villa’s. Bezoekers kunnen een breed scala aan entertainmentopties verwachten, een speeltuin, 24 eet- en salonervaringen, innovatieve spa- en wellnesservaringen, een luxe winkelpromenade, een ultramoderne evenementenlocatie, een theater met een unieke productieshow en andere voorzieningen. Het resort is ontworpen voor zowel langere tochten als dagtochten vanuit de naburige Emiraten en biedt overvloedige en meerlagige ervaringen, waaronder nachtelijke ultramoderne laser- en lichtshows.

Het ontwerp van Wynn Al Marjan Island is geïnspireerd op zowel het natuurlijke landschap rondom het resort als de designesthetiek van Wynn Resorts. Dezelfde geometrische configuratie van de gebogen vorm van het eilandstrand wordt gevonden door de structuur van het podium, vergelijkbaar met een groots operagebouw, waardoor majestueuze uitzichten op het strand, de zee en de horizon ontstaan. Iedereen die dineert in het overvloedige aanbod van restaurants langs de strandpromenade van Wynn Al Marjan Island, zal genieten van een prachtig uitzicht op zee.

“We hebben het afgelopen jaar besteed aan het minutieus plannen en conceptualiseren van het eiland Wynn Al Marjan, waarbij we de unieke locatie zorgvuldig hebben overwogen,” zei Billings CraigCEO van Wynn Resorts, “Ik ben ongelooflijk trots op het vermogen van ons ontwerp- en ontwikkelingsteam om ons rijke en doordachte designerfgoed door te geven in een zonnig resort dat nieuwe en oude gasten zal bekoren. We kijken ernaar uit om Wynn Al Marjan’s Island begin 2027 te openen .”

Op het nieuwe station Al Marjan-eilandMarjan’s vlaggenschip ontwikkeling, hoogtepunten Ras Al Khaimah groeiende wereldwijde reputatie als een vooraanstaande investeringsbestemming voor hotelprojecten van hoge kwaliteit. Met een snel groeiend portfolio van luxe vijfsterrenhotels en residentiële ontwikkelingen die een breed scala aan voorzieningen en diensten bieden en meer dan 7,8 kilometer sprankelende stranden en drieëntwintig kilometer strandboulevard bieden, Al Marjan-eiland is nu in transitie naar een resortbestemming van wereldklasse.

Ras Al Khaimah positioneert zich als een duurzame en op de natuur gebaseerde bestemming en is een van de snelst groeiende toeristische markten in de MENA-regio. Met zijn goed bewaard gebleven geschiedenis, rijk archeologisch erfgoed en aanbod van natuurtoerisme heeft het emiraat een plaats verdiend op de lijst van CNN Reizende 50 beste bestemmingen om te bezoeken in 2023 en gepresenteerd op TIJD Magazine’s World’s Greatest Places in 2022.

Over Wynn Hotels
Wynn Resorts, Limited wordt verhandeld op de Nasdaq Global Select Market onder het tickersymbool WYNN en maakt deel uit van de index S&P 500. Wynn Resorts heeft Wynn Las Vegas (wynnlasvegas.com), Encore Boston Harbor (encorebostonharbor.com) ontworpen, bezit en exploiteert. , Wynn Macau (wynnmacau.com) en Wynn Palace, Cotai (wynnpalace.com).

Wynn en Encore Las Vegas biedt 4.748 ruime hotelkamers, suites en villa’s, 33 restaurants en bars, twee bekroonde spa’s, drie winkelpleinen, vergader- en congresruimtes, twee nachtclubs, een strandclub, twee theaters en een golfbaan. Bijna 70% van de piekvraag van het station wordt volledig aangedreven door hernieuwbare energie. Encore Boston Harbor is een luxe resort met 671 hotelkamers, een ultra-premium spa, speciaalzaken, 16 restaurants en lounges, ultramoderne balzaal en vergaderruimtes, een openbaar park van zes hectare en Harborwalk. Wynn Macau is een luxe resort in de Speciale Administratieve Regio Macau de Volksrepubliek China met 1.010 ruime kamers en suites, 12 eet- en barervaringen, congresruimte, een winkelpromenade, twee weelderige spa’s, een salon en een rotonde. Wynn Palace is een geïntegreerd luxeresort aan de Cotai Strip Macaumet 1.706 voortreffelijke kamers, suites en villa’s, 14 eet- en drinkgelegenheden, vergader- en congresruimte, een uitgestrekt winkelplein, SkyCabs die een Performance Lake van acht hectare doorkruisen, een weelderige spa en salon en een uitgebreide collectie zeldzame kunst.

Neem voor meer informatie contact op met:

Michel TisserandCommunicatie Wynn Resorts
[email protected]
+1 702-770-7501

BRON Wynn Resorts, Limited

[ad_2]