[ad_1]

De Congressional Dads Caucus hekelt het gebrek aan commodes in de kantoorgebouwen van House en roept de House Administration Committee op om het tekort aan te pakken.

De caucus, opgericht door Rep. Jimmy Gomez, D-Calif., Stuurde in januari vrijdag een brief naar House Administration Chairman Bryan Steil, R-Wis., en Ranking Member Joseph D. Morelle, DN.Y., met hun verzoek om de toegang tot veranderende tafels in het hele huis uit te breiden Kant van het Capitoolcomplex.

Gomez, wiens zoon Hodge vorig jaar werd geboren, zei donderdag in een interview dat hij voor het eerst over het tekort hoorde toen een kiezer erover sprak op sociale media na een bezoek aan het Capitool. Hij stuurde personeel om het probleem te onderzoeken en ontdekte dat veel badkamers in de kantoorgebouwen van Rayburn en Longworth geen commodes hadden. Cannon, dat zich in de laatste fase van een renovatieproject bevindt, heeft veel meer opties, zei Gomez.

“Het maakt het leven gemakkelijker als je in elke badkamer commodes hebt”, zei Gomez in het interview. “Als mensen naar het Capitool komen om deel te nemen aan een hoorzitting of om te getuigen en ze brengen hun kind mee, dan hoeven ze zich niet in een hoek te wringen of het op de grond te doen.”

De Congressional Dads Caucus heeft 28 leden (van wie er 26 de brief ondertekenden) om aan te dringen op een gezinsvriendelijk beleid.

[ad_2]