[ad_1]

Als je op de muur kijkt: voilà een situatie dans laquelle die tijdens de laatste seizoenen de joueurs du Lightning rementouve.

• Ofwel: Les Leafs ont-ils trouvé la faille de Vasilevskiy?

Depuis de balayage subi aux mains des Blue Jackets au premier tour van de serie van 2019, de formatie floridienne een fait à l’elimination à cinq reprises. De ces cinq gelegenheden, il een encaissé la défaite een volgende fois. L’an dernier, en finale van la Coupe Stanley.

In het licht van de recente statistische gegevens, de groep van Jon Cooper heeft nooit zijn eigen mot.

« Over alles gagner un match. Présentement, c’est là-dessus que nous nous concentrons, “zei Steven Stamkos, aux médias présents à Tampa voordat het team naar la Ville Reine vertrok.

Surtout gezicht aux Maple Leafs, une quipe qui n’a pas été capable de clouer le crecueil of ses rivaux lors des cinq derniers tournois. Serie over hoe de hellingen zijn, hoe dan ook tijdens de premier tour, in de ultieme wedstrijd.

“La quatrième victoire est toujours la plus difficile à reporter”, een tenu à specificer le captainine du Lightning.

D’ailleurs, de formatie torontoise s’est fait jouer le tour par le Lightning pass plus tard que l’an dernier. Met 3 à 2, kunnen de twee dernières elkaar tegenkomen om eerlijk te sorteren.

Des problèmes en prolongation

Aangezien de twee teams iets verschillende formaties hebben, zou het verrassend zijn dat Cooper de voorbereiding van zijn team richt op de souvenirs van 2022.

In tegendeel, het is een aanmoediging om jou aan te moedigen tijdens een rappelant die twee keer een confrontatie met elkaar kan aangaan 3 à 1. Als je het goed vindt, een oude wijsgeer kan niet wachten op een wedstrijd in verlenging, en dat kan allemaal un bord comme de l’autre?

Rien n’est plus vrai. Sauf que ces dernières années, een pas souvent été du bord du Lightning. De quatrième match van de finale van 2020 face aux Stars de Dallas, qu’il won en prolongation, de Lightning heeft perdu des 10 wedstrijden die nodig zijn plus de 60 minuten van je.

“La leçon dans tout ça, c’est qu’on ne peut rien laisser au hasard.” De passages à vide de zes minuten die de meeste van de dernier-wedstrijden beginnen en de wedstrijden op een akkoord van drie goals “, een genoemde l’entraîneur-chef du Lightning.

Un ancien adjoint qui fait jaser

Bliksem heeft de status gekregen van Andrei Vasilevski’s zoon die onoverwinnelijk is gepantserd. De Russische garde heeft verreweg de slechtste statistieken van zijn carrière met zijn efficiëntie van .856 en zijn gemiddelde toegestane doelpunten van 4.33.

Kijk, naar het beeld van Martin Biron dat op alle pagina’s beschikbaar is, maar Derek Lalonde s’est voyeur sur les ondes of Sportsnet, naar de tekortkomingen van Vasilevskiy.

Kortom, de voormalige plaatsvervanger van Cooper achter de bank van de Lightning zei dat het team een ​​paar jaar geleden zijn defensieve spelpatronen moest aanpassen om de problemen van Vasilevskiy te overwinnen en schoten van ver te stoppen.

” Sportsnet betaalt veel dollars voor Derek voor wat er is gebeurd. Het is een deel van de zaak dat de ondernemer adjoint de cette équipe, alors il essaie d’offrir un aperçu et de donner de la matière aux partizanen. C ‘est bien qu’il le fasse. Mais il faudrait qu’il s’assure que qu’il this est juste”, een martelé Cooper.

Vasilevskiy, Cooper en Lightning speelden eerder Lalonde tegen een premier van Maple Leafs, jeudi soir, in Toronto.[ad_2]